Ti is erzitek ezt Magyarorszagon? Tobbi lent.
Jól érzed, osztrákoknál jól élnek az emberek így nem idegeskednek nap mint nap olyan undorító mértékben mint mi. Mivel egymásra is kihatással vagyunk szellemi szinten, ezért nagyon rossz a helyzet.
Sátánra visszatérve, mi pont a zsidóság ellentéte vagyunk, annak ellenére, hogy idáig süllyedtünk. Az ő istenük az az isten amit nagyon sok kultúra istennek tekint, a félszemű. A félszeműnek csak az anyag felett van uralma, ezért is választotta ezt a népet a saját népének, mert nekik mindenük a pénz, és az uralkodás.
Jelenleg egy nagy elit célja, a magyarság megtörése, a hitünk elvétele, így azt remélik nem jöhet el ami úgyis elfog, az emberiség szellemi megújulása Magyarországról fog elindulni.
Röviden és tömören, a harmadik világháborúban hatalmas változások fognak végbe menni a földön, a vízszint nagyon meg fog emelkedni, és a háború után csak az emberek töredéke fog megmaradni. Az aki életben marad, ki lett erre választva, aki meghalt az sajnos egy olyan világban fog újra születni ahova majd a sátánt is száműzik.
@előző Sajnálattal kell közölnöm veled (Ó az irónia :D ), hogy a harmadik világháború érdeklődés hiányában elmarad.
@kérdező: Igaza van az elsőnek. Én például körülbelül pont az elenkezőjét élem meg nap mint nap, annak amit te elmondasz. Pedig én is itt élek magyarországon! Ja és nem nem vagyok gazdag (na jó én annak érzem magam :D ).
Igen,közel 5 éve érzem.A többit a jósok miért nem lett világvége 2012-ben kérdés alatt.Utolsó hsz.
Üdv.mindenkinek:El Diablo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!