Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnám érzékelni az...

Hogyan tudnám érzékelni az őranggyalom?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném egyszer kipróbálni SZILÀRDAN HISZEK ISTENBEN ! Itt nem szellemidézésre gondolok mert azt Isten ments.

... de ha vki tudja hogy lépjek vele kapcsolatba írja le pls

2015. jan. 11. 10:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Az ember nem olyan törékeny, mint azt hiszed. Ettől függetlenül persze rengetegen meghalnak. Támadások, betegségek, és hasonlók által. Ez pedig egyértelműen nem az őrangyal mulasztása. Az angyalok soha nem avatkoznának be földi dolgokba, ha csak nem világméretű eseményről van szó.

Ha pedig nem vallásból, akkor honnan értesülsz az őrangyalokról? És a vallásos emberek miért nem tudnak az őrangyalok létezéséről, holott ők közelebb állnak Istenhez, mint egy nemhívő, egy ezoterikus, vagy bárki más? Nem nekik kellene először tudnia arról, hogy isteni küldöttek vigyázzák minden lépésüket?

2015. jan. 11. 13:29
 12/24 Legoman ***** válasza:
46%

Az titok, hogy én honnan tudom ezeket előbb, mint ők.

Itt viszont nem a földi támadásokra, mint például baleset vagy ilyenekre gondolok. De persze sokszor avatkoznak közbe ilyenkor is.

2015. jan. 11. 13:50
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
A nem "földi" eredetű támadásoknál sem vettem még soha észre, hogy őrangyalok munkálkodnának bárki üdvéért. És a vallások sem írnak sehol erről. Mindenhol úgy szerepel, hogy a gonosz hatalma ellen az ember hite, és akarata védi meg azokat, akiket támadás ér. És még továbbra sem értem, miért lenne az ember fontosabb, mint az angyalok, vagy bármely más teremtmény.
2015. jan. 11. 14:19
 14/24 Legoman ***** válasza:
46%
Majd megérted. :) Nagyon, de nagyon sok ember nem áll még készen arra, hogy megértsenek különböző dolgokat. :)
2015. jan. 11. 14:28
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Az lehet, de gondolod, hogy hatezer év misztikusai, prófétái, és főpapjai nem álltak készen, te pedig igen? Erősen kétlem, hogy ha lennének őrangyalok, ezek a bölcsek, és tanult emberek ne szereztek volna róla tudomást. Avagy Jézus, aki minden politika, és előítélet nélkül kereste az emberek üdvét. Ő akkor is elmondta volna ezt, ha az előtte való vallási személyek valamiért eltitkolják.
2015. jan. 11. 14:35
 16/24 anonim ***** válasza:
45%

Tegye fel a kezét, aki beszélt már angyallal, vagy látott, fogott, stb...

Érdeklődnék, hogy ítélőképességét milyennek gondolja, és másokat milyen valószínűséggel záratna elmegyógyintézetbe hasonló megnyilvánulásokkal?

2015. jan. 11. 14:40
 17/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es rajottem h majd ha kell fognak segiteni :) megegyszer koszonom :) (elnezest az ekezetert,telorol irok :)
2015. jan. 11. 14:45
 18/24 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom,hogy előhívható e egy őrangyal,de azt igen,hogy rendkívüli esetben ők jönnek maguktól Az ő okukat nem tudom.Lehet az segítség híradás,és több más is talán

Történetem: Álmomban négy nőt láttam,szorosan egymás mögött voltak.Fejük normál nagyságú. Arcuk szépsége közömbös. Testük alig vastagabb,mint a pamutfonál.

Akkora szeretetet árasztottak felém amit ember itt a földön nem érezhet. ezért hozzájuk akartam menni. Mondták: "Nem jöhetsz ide" - A közlés nem szóval történik.- Látták rajtam,hogy nagyon szerencsétlenül érzem magam,és egyáltalán hogy van ez és miért? szóval nagyon nem jól voltam.Ezért mintegy segítségül és tán magyarázatul mondtak: "Még nem jöhetsz ide". ezen egy kicsit megnyugodtam álmomban is,ébren is. Gondoltam:"Ha még nem,egyszer majd csak-csak..."

Talán februárban lehetett ez.Tavasszal csop.vezetőnk mondta: El kel menni olyan helyre dolgozni ahonnét nem mehetünk haza minden este. Szállásunk Szépalmán volt,a munka Kerteskőn.Zil teherautón mentünk oda,vissza. Az út 40 perc volt. a munka két hétig tartott. Akkor az autót más vezette,mert azt vissza is kellett vinni,minket hét végén autóbusz vitt haza.A vezető,autónkjobb oldali kerekeit árokba vitte ahol egy fának ütközött,mely mögött kb. 80 cm.-re egy szakadék volt.Ezért nem estünk abba bele -Most ugrott be - Ezért mondták az angyalok:"Még nem jöhetsz ide"

A fa az auto alsó lemezét felgyűrte ami befogta főnökünk lábát aki ott ült.A mentés pont egy óra hosszat tartott. Ez a Bakony alján történt.Lent,tán 300 méterre pedagógusok voltak,Táborozó helyet kerestek iskolásoknak.Valaki feljött s mondte a főnöknek beviszi Zircre - 12 km. - a Kórházba. Úgy lett. Ez 1980-ban történt. www.oösys.hu/biromiklos irásomban részletesebben irtam ezt.

Ha kételyed van írásom felől - amiért nem haragszom - megírom naked privátban néhány akkori munkatársam nevét. Ők majd igazolhatják a balesetet.Az álmomat nekérdezd tőlük,erösen valószinű ők azt nem látták.

Ejnye,hogy mindent nekem kell magyarázbni

2015. jan. 11. 14:54
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Akik olyan nagyon biztosak állításaikban,jó lenne ha néha rákérdeznének : honnan az arettenetes nagy bizonyosság?

Nem GŐG szüleménye az?

2015. jan. 11. 14:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha egyszerűen figyelsz hozzá, azt is hallja mivel mindig veled van. Szólj neki, hogy hozzá beszélsz, és mond el amit mondani szeretnél. Hogy maradéktalanul érzékeld, azt hosszas meditációval érheted el, ugyanis a harmadik szem használata kell hozzá.
2015. jan. 12. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!