Igaz az, hogy ha valaki három napig nem eszik és nem
iszik, még vizet se, érzékelni fogja a szellemvilágot?
1/19 anonim válasza:
gyengébb szervezet 3 nap alatt meghal. akkor érzékeli majd a szellemvilágott.... amúgy átlagosan vízhiányban 1 hét alatt lehet meghalni, étel nélkül 1 hónapot is ki lehet bírni. de én nem próbálnám ki...de te tudod...
2012. ápr. 4. 15:10
2012. ápr. 4. 15:13
3/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretném kipróbálni, se a tápanyag hiány veszélye miatt, se pedig a szellemekkel nem akarok kommunikálni, végülis minek, ők ott vannak, én meg itt. Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen technikák vannak arra, hogy módosult tudatállapotba kerüljünk, és ez is egy módszer, amit nemrég hallottam. Szerintem azért az kicsit kemény, hogy még vizet se lehet inni a három nap alatt, főleg, ha jön a nyár, és az ember pluszban izzad is, nagyon kiszáradhat a szervezet.
hát izé... én nem hiszem. nem vagyok szkeptikus, de 3 naó étel és italhiány után a test halucinációkba kezd... szóval beképzelhi h látja őket.
2012. ápr. 4. 15:42
Ez hallucinációt okoz, ha látni akarod a szellemeket kezd el fejlődni spirituálisan, nyisd ki a csakráidat stb.
2012. ápr. 4. 16:21
3 nap táplálékmegvonásba egészséges szervezet nem fog meghalni. Amúgy nem, nem igaz!
Én 3 hétig nem ettem semmit. Vizet csak kortyokat ittam naponta. És nem láttam a szellmeket. Ellenben ennyi idő után már könnyen a túlviálágon találhatod magad, és nem biztos hogy visszatérsz :)
Felesleges ezzel kísérletezni, max. annyit ér el vele az egy átlagos szervezetű ember, hogy elájul, elszédül.
2012. ápr. 4. 16:42
Szerintem is hallucinaciot okoz. Viszont a hallucionaciokat azert lehet egy masik dimenzionak felfogni, ami engem nagyon izgat.
Mostanaban sokat olvasok ^Trip-eket^ s hihtetlenul spiritualis elmenynek soraval talalkoztam. A kulonbozo drogok mind kinyitnak egy csatornat.
Erdekes vilag az ovek!
Amugy ha erdekel a tema, akkor ajanlom keres utana transzlegzesnek ill. samandobolas.
2012. ápr. 4. 16:43
Viszont az, hogy nem eszel a szervezet számára erősítő, és méregtelenítő hatású, tehát semmi bajod nem lesz tőle, viszont azért érdemes inni, hogy legyen mivel méregteleníteni. Viszont spirituális hatása is van ennek, 21 napig nem evet egy gyerek, és testelhagyási élménye volt. Tehát elszakadt az anyagiaktól.
2012. ápr. 4. 17:13
3 nap ivás nélkül faszán meghalsz, és faszán érzékeled a szellemvilágot
2012. ápr. 4. 19:02
Van egy pszichológus Stanislav Grof ő a megváltozott tudatállapotokkal foglalkozik. Egyik könyvében összefoglalta, hogy mik okozhatnak megváltozott tudatállapotokat. A böjtöléstől (Különböző, buddhista, zen és mindenféle más irányzatok mumifikálódott papjai), a rituális táncokig (Kerengő dervisek, minden törzs), önmagunk bökdöséséig (lásd az indiaiak és nem az álemo nyomorékok), egy sötét és csendes barlangba vonulásig (ganzfeld, nyitott, csukott szemes hallucinációk). Természetesen a listán szerepeltek az olyan egyszerűbb dolgok is, mint a meditáció, hipnózis, alkohol, drog, hosszan tartó koncentrált keresztény imádkozás. Ezek mind megváltozott tudatállapotot eredményeznek ezzel együtt könnyen meglehet, hogy hallucinációt is. A többiek által leírt okból azonban ez ma már nem a legelterjedtebb módszer.
2012. ápr. 4. 20:10
Kapcsolódó kérdések: