Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnám érzékelni az...

Hogyan tudnám érzékelni az őranggyalom?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném egyszer kipróbálni SZILÀRDAN HISZEK ISTENBEN ! Itt nem szellemidézésre gondolok mert azt Isten ments.

... de ha vki tudja hogy lépjek vele kapcsolatba írja le pls

2015. jan. 11. 10:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Meditációval és imával.
2015. jan. 11. 10:17
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha szükséged lenne rá, hogy kapcsolatba lépj vele, Isten úgyis lehetővé teszi idejében. Én is szeretném jobban megismerni az őrangyalom, de ha erre nincs lehetőség, az biztosan nem véletlen.
2015. jan. 11. 10:34
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudni nem.tudom, de ha nagy bajban leszel (szerinte is), akkor fogod erezni. (nekem korhazban sikerult...:-(). Ugyhogy jobb, ha csak gondolsz ra, neha magadban uzensz neki valamit, de foloslegesen ne eroltesd. Ott van veled mindig ez a lenyeg.
2015. jan. 11. 10:40
 4/24 anonim ***** válasza:
4%
Nem létező lényekkel nehéz kapcsolatba lépni.
2015. jan. 11. 10:50
 5/24 Legoman ***** válasza:
75%

Kapcsolatba lehet vele lépni, sőt akármelyik angyallal.

Nem könnyű, az tény, de ha szükséged van arra, hogy kapcsolatba lépj velük, akkor sikerülni fog. Látni is lehet őket, csak meg kell kérni őket, hogy gyakorolj rajtuk.

Észre fogod venni, ha megengedik. :)

2015. jan. 11. 11:31
 6/24 anonim ***** válasza:
47%
Én is javasolnám,kérj engedéjt istentől úgy sokkal könnyebb lesz.Nem baj ha elsőre nem sikerül.Az őrangyalom ma reggel mentett meg egy szörnyű ülősorrendtől.:-)
2015. jan. 11. 11:31
 7/24 anonim ***** válasza:
6%
Miért lenne minden embernek saját őrangyala? Nem nagyképű egy kicsit az embertől hogy azt gondolja, az ő egyéni élete van olyan fontos, hogy egy angyal vigyázzon rá 7/24, és még mindenféle lényegtelen dologban is az ember segítségére legyen? Nem degradálja le ez az angyal fogalmát a babona szintjére?
2015. jan. 11. 12:17
 8/24 Legoman ***** válasza:
68%
Minden embernek van. Nem is egy angyala, hanem akár lehet 2-3 vagy még több. Azért vannak, hogy védelmezzenek bennünket, de az életünkbe csak akkor avatkoznak be, ha segítséget kérünk tőlük, akár legyen ez egy segítségkérés gondolata is.
2015. jan. 11. 12:46
 9/24 anonim ***** válasza:
33%
Ez továbbra is úgy hangzik, mintha az ember lenne a világ közepe, és minden más csak azért létezne, hogy az embernek könnyebb, jobb, beteljesült élete legyen. Nem akarom ezzel az angyalok létezését tagadni. Mások vallásába sem akarok belemászni. De a vallás sehol nem említ személyes őrangyalokat. Az angyal isten hírvivője az összes olyan vallásban, amelyikben ilyen formában szerepel. Egyetlen vallás sem állít olyat, hogy minden embernek saját őrangyala lenne. Legalább is ortodox vallás nem. Az modern ezoterikus vadhajtásokat nem vettem bele a vallás fogalomba.
2015. jan. 11. 12:58
 10/24 Legoman ***** válasza:

Azért, mert a vallás Istennel foglalkozik és nem az angyalokkal.

Ha az angyalok nem vigyáznának az emberre, akkor könnyedén meghalhatna egy támadás által.

2015. jan. 11. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!