Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akkpr en most szellemeket latok?

Akkpr en most szellemeket latok?

Figyelt kérdés
Ejjelente Kossuth Lajos megjelenik az ablakom alatt, es bekopogtat. Megkerdezi, hogy akarok e csatlakozni a szabadsagharchoz. Egyszer adtam neki 500 ft-t, azota mindig visszajon. Felek, hogy mi lesz. Kerlek swgitsetek.
2015. jan. 10. 07:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor még szerencsés vagy..engem Széchenyi szokott meglátogatni,azzal az indokkal,hogy szponzorokat keres a hídépítéshez.Ez már vagy 3 éve így van,nem egyszer adtam neki pénzt,a híd meg persze sehol.Ne dőlj be te sem.
2015. jan. 12. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Melyik elmeosztályról szabadultál ki?
2015. jan. 19. 14:38
 13/14 anonim válasza:
#Trollfész
2015. jan. 28. 14:54
 14/14 anonim válasza:
Csak ne állj át az osztrákokhoz, mert ellenségként fog tekinteni rád. Ezt úgy értem, hogy például ne szurkolj osztrák csapatoknak, és ne menj Ausztriába, még akkor, se, ha csak ott találsz jó pszichológust.
2015. márc. 31. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!