Honnan tudhatja az ember ha megszállta a szellem? Mit lehet tenni ilyen esetben? Kihez érdemes fordulni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 06:00
11/17 anonim válasza:
ja kihez érdemes fordulni:Isten,senki,sámán,varázsló,ördög űző
12/17 anonim válasza:
Gyere a gyülekezetbe 8.bekesi utca 1.
Nagyon sok ilyen esett van. Szellemek leteznek es mivel a demonoknak nincs testuk ezert az emberekbe mennek bele. Ki kell uzni. Gyere segitunk rajtad. Gyere vasarnap 16:00kor. Es keress engem melinda vagyok, majd megmondjak h hol vagyok.
13/17 homo ludensz válasza:
Melinda az rendben is van hogy kiűzitek csak holnap megy hozzátok egy másik ember mert a kiűzött őbelé költözött.A szellemeknek nem ez a dimenzió a lakóhelyük és lehet közöttük olyan mint az emberek között is hogy nem találja meg a helyét,menne de nem tudja merre induljon el.
Nagyobb probléma mikor pld. egy mágus létre hoz egy lényt és az gazdátlan marad mert a gazdája váratlanul meghal.A lény önállóságra törekszik és gazdatestet keres.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Melinda az invitálást. Egyelőre még az információszerzés szakaszban vagyok, lehetőség nézegetés, de észben tartom. Fénybe tudjátok segíteni? Illetve esetleg kommunikálni tudtok vele/velük? Olyan jó lenne tudni, ha ez az elképzelésem tényleg egybevág a valósággal, hogy kik azok és mióta akik az én energiámból élnek.
2015. jan. 2. 14:33
15/17 anonim válasza:
Olvasd el a Bibliát és mindenre választ kapsz. Imádkozz.
16/17 benjes válasza:
Kedves kérdező, sok hasonló esettel találkoztam már, itt csak egy valami segíthet! Ő Jézus! Erre lehet sok mindent mondani, de nem mondanám ha nem lennék benne 100%-ig biztos. Ha érdekel még tudok még írni erről pm be...
17/17 anonim válasza:
Elmesz pszichiaterhez as mindent megold :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!