Volt már valaki a Roxtfort varázsló és boszorkány szakiskolába? Érdemes ott tanulni? Milyen a környezet? (A muglik kíméljenek)
Szerintem nagyon jó. Én odajárok (negyedikes vagyok), és már egy csomó jó dolgot tanultam, de a kedvenc órám a Mágiatörténelem. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi okos dolgot műveltek a régmúltban a varázslók és boszorkányok!
Érdemes ott tanulni, máshová ne is menj, az van a legközelebb Magyarországhoz. Nagyon jó a környezet, a kedvenc helyem az Északi Toronyban van, meg a klubbhelységünk (Griffendél), meg imádom az ágyakat is!
A szellemekkel nincs gond, van egypár, de simán átmegyünk rajtuk (ha érted a viccet :D )
Kedvenc varázsigém nincs, talán az Expecto Patronum, patrónusbűbáj. Már egy ideje gyakorolom, és egészen szép kis farkast sikerült kreálnom, mostmár egyre jobban engedelmeskedik nekem :)
#9 az jó!:D a szüleim is megmondták hogy oda fogok járni mert régen ők is ott jártak és mondták hogy szerintük nincs jobb varázsló suli a roxfortnál. Én amúgy kicsi koromban is mondtam hogy a roxfortba akarok járni. Én 5.-es leszek szeptemberben... (15 éves vagyok) én a zsugoriós varázsigét szeretem :D összezsugorítom magam 1mm-re és tök jó szórakozni, repülni, mindenen átférni, stb. szóval kedves 9. válaszoló! Hamarosan találkozunk és akár barátkozhatunk is ha van kedved:) szerény kedves srác vagyok (fiú), szeptemberben jövök és ha akarod megtanítom neked a zsugorítós varázs igét hidd el nagyon jóó:D. ja és a huzgarnurt varázs suliba tanultam de nem annyira jó...:/
30 varázs igét tanultam meg eddig... Voldemort csak legenda vagy tényleg létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!