Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Volt már valaki a Roxtfort...

Volt már valaki a Roxtfort varázsló és boszorkány szakiskolába? Érdemes ott tanulni? Milyen a környezet? (A muglik kíméljenek)

Figyelt kérdés
Sokan mondták azt az iskolát, hogy jól meg lehet ott tanulni varázsolni,meg hogy a legkirályabb suli. Valaki tanult már ott? sok ott a szellem?amúgy neked mi a kedvenc varázs igéd? nekem a zsugorítos dolog tetszik:D

2014. ápr. 28. 22:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
köszi! egyébként valami harry nevezetű ember volt állítólag
2014. máj. 6. 20:44
 12/31 anonim ***** válasza:
Harry Potter, pontosabban! Azt hallottam az öregektől, hogy a szüleit megölte Voldemort és sok ideig egyedül élt mindenfelé a nagyvilágban (mármint Harry), míg rá nem talált Volvemort (vagy fordítva), és kölcsönösen kinyírták egymást. De persze több száz más mese is kering arról, hogy mi lett Harry Potterrel, többek között az is, hogy ő is a Roxfortban járt, ezért is mentem én abba a suliba, mert ha a híres nevezetes Potter is odajárt, akkor biztosan kiváló - ezzel az érvvel iratkoztam abba a suliba évekkel ezelőtt.
2014. máj. 7. 20:16
 13/31 A kérdező kommentje:
te melyik csoportba jársz? én grifendrélbe.
2014. máj. 7. 22:48
 14/31 anonim ***** válasza:
már mondtam, én is a Griffendélbe :)
2014. máj. 8. 15:22
 15/31 anonim válasza:

Sziasztok! Én is Roxfortos vagyok, idén hatodikos :P Egyértelmű, hogy ez a legkirályabb suli, ez nem is kérdés :) Hát, igen érdemes az előző sulidnál, jobb, már bocs, de a 30 varázsige kicsit kevés, ide, úgyhogy, ajánlom, hogy egy kis korepetálást szerezz :) Nekem a bátyám is idejárt és az öcsém is idejár most. A btyám az itt szerzett tudással remekül elhelyezkedett és most kinn dolgozik Angliában :) A szellemek jó fejek, elég sokan vannak, de annyit nem fogsz látni, mert van aki nem mozdul ki a folyosójáról, van aki nem szereti az élőket, stb... Nekem a kedvenc bűbájaim az Avis és a Expecto Patronum ( madár és patrónus idéző bűbáj). Hát a környezet szép :) De télleg a park most nagyon szép és jó kiülni délutánonként. Én leginkább a Griffendél klubbhelységét szeretem, nagyon jók a fotelek. Remélem minnél hamarabb átjösz, hozzánk és esetleg a mi házunkba is fogsz járni :)

Kedves másik griffendéles, ismerjük egymást vagy még nem futottunk össze? Én az a lány vagyok aki a sarokban lévő fotelekben szokott Troll-Túra Útisakkot játszani a barátnőjével :) Ha van kérdésed, akkor csak írj :)))

2014. máj. 12. 17:50
 16/31 A kérdező kommentje:
én 6-ba megyek! csak a régi "rosszabba" mennék 5-be, szeptembertől fogok ott járni:) ha van kedved meg ismerkedhetünk :),4-es 5-ös tanuló vagyok.
2014. máj. 12. 20:30
 17/31 anonim ***** válasza:

griffendéles csajnak, akinek a kedvence az Avis és az Expecto Patronum, én vagyok az a másik griffendéles.

igen, láttalak már párszor a klubbhelységben, de a suli folyósóin elég kevésszer :D

2014. máj. 13. 21:03
 18/31 anonim válasza:

Keves Kérdező!

Szívesen beszélgetek, kiváncsi vagyok, hogy tanítanak abban a suliban :))

Kedves Másik Griffendéles!

Igen, leginkább a klubbhelységben vagyok,de szoktam a folyosón is császkálni, csak rossz helyen nézel :P Te hogy nézel ki? Biztos én is láttalak már :)

2014. máj. 20. 19:33
 19/31 anonim válasza:
Ja hupsz... az előző is és a 15-ös is én voltam, csak, hogy ne legyen kavar :))
2014. máj. 20. 19:34
 20/31 Nikoletta12 válasza:
0%

Ezt most komolyan kétdezed???

Már bocsi de 1.ROXFORD NEM LÉTEZIK VAGY HA IGEN AKKOR J.K. ROWLINGOT MÁR RÉG KINYÍRTÁK VOLNA MIVEL FEL FETTE A "TITKOT"!!!2.ÉS EDDIG IS TUDTAM , HOGY AZ EMBERI HÜLYESÉG HATÁRTALAN , DE ENNYIRE???

2014. máj. 26. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!