Volt már valaki a Roxtfort varázsló és boszorkány szakiskolába? Érdemes ott tanulni? Milyen a környezet? (A muglik kíméljenek)
Sziasztok! Én is Roxfortos vagyok, idén hatodikos :P Egyértelmű, hogy ez a legkirályabb suli, ez nem is kérdés :) Hát, igen érdemes az előző sulidnál, jobb, már bocs, de a 30 varázsige kicsit kevés, ide, úgyhogy, ajánlom, hogy egy kis korepetálást szerezz :) Nekem a bátyám is idejárt és az öcsém is idejár most. A btyám az itt szerzett tudással remekül elhelyezkedett és most kinn dolgozik Angliában :) A szellemek jó fejek, elég sokan vannak, de annyit nem fogsz látni, mert van aki nem mozdul ki a folyosójáról, van aki nem szereti az élőket, stb... Nekem a kedvenc bűbájaim az Avis és a Expecto Patronum ( madár és patrónus idéző bűbáj). Hát a környezet szép :) De télleg a park most nagyon szép és jó kiülni délutánonként. Én leginkább a Griffendél klubbhelységét szeretem, nagyon jók a fotelek. Remélem minnél hamarabb átjösz, hozzánk és esetleg a mi házunkba is fogsz járni :)
Kedves másik griffendéles, ismerjük egymást vagy még nem futottunk össze? Én az a lány vagyok aki a sarokban lévő fotelekben szokott Troll-Túra Útisakkot játszani a barátnőjével :) Ha van kérdésed, akkor csak írj :)))
griffendéles csajnak, akinek a kedvence az Avis és az Expecto Patronum, én vagyok az a másik griffendéles.
igen, láttalak már párszor a klubbhelységben, de a suli folyósóin elég kevésszer :D
Keves Kérdező!
Szívesen beszélgetek, kiváncsi vagyok, hogy tanítanak abban a suliban :))
Kedves Másik Griffendéles!
Igen, leginkább a klubbhelységben vagyok,de szoktam a folyosón is császkálni, csak rossz helyen nézel :P Te hogy nézel ki? Biztos én is láttalak már :)
Ezt most komolyan kétdezed???
Már bocsi de 1.ROXFORD NEM LÉTEZIK VAGY HA IGEN AKKOR J.K. ROWLINGOT MÁR RÉG KINYÍRTÁK VOLNA MIVEL FEL FETTE A "TITKOT"!!!2.ÉS EDDIG IS TUDTAM , HOGY AZ EMBERI HÜLYESÉG HATÁRTALAN , DE ENNYIRE???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!