Volt már valaki a Roxtfort varázsló és boszorkány szakiskolába? Érdemes ott tanulni? Milyen a környezet? (A muglik kíméljenek)
Figyelt kérdés
Sokan mondták azt az iskolát, hogy jól meg lehet ott tanulni varázsolni,meg hogy a legkirályabb suli. Valaki tanult már ott? sok ott a szellem?amúgy neked mi a kedvenc varázs igéd? nekem a zsugorítos dolog tetszik:D2014. ápr. 28. 22:07
21/31 A kérdező kommentje:
Ez humor kategória te hülye vak p*csa r*banc
2014. máj. 27. 13:43
22/31 Nikoletta12 válasza:
Milyen szépen beszélsz....bár nem biztos , hogy a válaszomat neked szántam hanem a válaszolóknak , de a ribi kifejezést hagyjuk mivel nem ismersz ezért nem tudhatos , hogy milyen vagyok.
23/31 anonim válasza:
Ezaz igaza van Nikinek..Na kinekajanlanád a szemészetet? Mert én neked kérdezó.Tényleg szar a vicced es a humrod,es a kutya nem kivancsi rad,és ne itekezz masok felett ha nemismered.. Udv akit mar 3x kitroltel,remelem
24/31 anonim válasza:
Igazad van Niki,kerdezo! megis ki ivancsi a te atkozott hülyeségeidre? Es en is ajanlom a Szemészetwt neked te fogyi!Mit itelkezel masok felett? Udv akit mar3x kitoroltel,remelem 4ére nemfordul elo..
25/31 anonim válasza:
Lehet, hogy nem emberi hülyeség, csak szimplán szorakozás -.- Erre való a humor kategoria, hogy hülyeségeket kérdezz és, hogy mindenki azt válaszojon rá amit akar.. Niki te is elmondtad a éleményed, mi is írtunk kommenteket... De nekem úgy rémlik, hogy te is lehülyéztél el rakat embert akit nem is ismersz, aztán kiborulsz, hogy neked milyen jogon szólnek be... Hogy is van ez?? -.-
28/31 anonim válasza:
Jó suli, én kiváló szakon végeztem. A lépcsők veszélyesek az egyik elsőst bezúzták egy másikat felfalt a 3 fejű kutya. Nagyon biztonságos.
30/31 A kérdező kommentje:
Nah niki azóta hány pálcát fogdostál azóta? :))
2016. nov. 5. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!