Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A figyelő létezik? :S

A figyelő létezik? :S

Figyelt kérdés
Szóval,a figyelő(the rake) létezik?Rohadtul be vagyok tőle fosva,mert az egyik osztlytársam elkezdett sokat phofázni róla én barom meg utána olvastam és most meg összefosom magamat miatta!Emiatt már alvási berögződéseim is vannak!Mit tehetek?Létezik?Létezhet?Hogy győzzem le az iránta táplált félelmemet?:S ÉRTELMES VÁLASZT VÁROK!Ja és ha már említettem a akkor,akkor hozzá teeszem nem érdekel a gereblye!:DMár lassan 2 éve rettegek tőle!ha egyszer este alvásnál megijedek akkor azonnal rá gondolok és felgyorsul a szívem,izzad a tenyerem,és rettegek,várom hogy valaki bejöjjön a szobámba pl anya hogy megtudjam van-e itt valami,mert nem merek odanézni!

#zgzr
2014. dec. 28. 15:50
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
oké köszönöm!:)
2015. jan. 1. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!