Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A figyelő létezik? :S

A figyelő létezik? :S

Figyelt kérdés
Szóval,a figyelő(the rake) létezik?Rohadtul be vagyok tőle fosva,mert az egyik osztlytársam elkezdett sokat phofázni róla én barom meg utána olvastam és most meg összefosom magamat miatta!Emiatt már alvási berögződéseim is vannak!Mit tehetek?Létezik?Létezhet?Hogy győzzem le az iránta táplált félelmemet?:S ÉRTELMES VÁLASZT VÁROK!Ja és ha már említettem a akkor,akkor hozzá teeszem nem érdekel a gereblye!:DMár lassan 2 éve rettegek tőle!ha egyszer este alvásnál megijedek akkor azonnal rá gondolok és felgyorsul a szívem,izzad a tenyerem,és rettegek,várom hogy valaki bejöjjön a szobámba pl anya hogy megtudjam van-e itt valami,mert nem merek odanézni!

#zgzr
2014. dec. 28. 15:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Utána néztem a képkeresőben. De csak félszemmel néztem oda , de még így is rohadtul megijedtem.
2014. dec. 28. 21:16
 22/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell félned,a figyelő nem létezik,csak egy Creepypasta(ahogy már valaki előttem mondta).

Az ilyen lények csak kitalációk.

Régen még én is hittem benne,de már tudom,hogy nem létezik.

A történet sem teljesen hiteles.

Meg ha belegondolsz akkor a figyelő az egy angol legenda.

Ha létezne is,nem itt Magyarországon.:D

2014. dec. 29. 14:53
 23/31 A kérdező kommentje:

Köszi!:D Már nem félek,de tegnap este nagyon be voltam szharva!:SS

A chupakkabra létezik?xDD

2014. dec. 29. 15:58
 24/31 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat nem léteznek figyelők.

Amire te gundolsz egy ritka szellemfajta ami figyel álmodban és elszivja az életerőd . A nevük Shtriga

2014. dec. 29. 17:03
 25/31 anonim ***** válasza:

Nem,a Chupacabra sem létezik.:DDDD

Ez is csak egy hülye legenda.Meg a Chupacabra nem embereket rámad meg,hanem állatokat.:)

Úgyhogy ettől se félj.:)

2014. dec. 29. 21:26
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. dec. 30. 10:42
 27/31 A kérdező kommentje:

csak az a baj,hogy este hiába tudom hogy nincs nem létezik rágörcsölök és minden bajom van!:STöbb napja valamiért nem bírok aludni,és ha elalszok álmomba valaki tanácsokat ad!

Pl:

-Tegnap előtt egy ember álmomban azt mondta,hogy higgyek istenben mert a hasznomra fog válni

-tegnap meg azt mondta egy férfi nekem,hogy ne féljek a figyelőtől,mert nem fog álmomban megölni,meg sehogy.

2014. dec. 30. 10:45
 28/31 anonim ***** válasza:

Azért álmodsz ilyenekről,mert nagyon rágörcsöltél a témára.

Valahogy meg kell próbálnod kiverni a fejedből minden ilyen lényt,és nem foglalkozni velük,mert a végén annyira el fog hatalmasodni a félelem,hogy le sem mersz majd feküdni aludni,és az nagyon rossz lesz.Mindenkinek vannak félelmei,de azt tudni kell kordában tartani.Nem szabad hagynod,hogy elhatalmasodjon rajtad.Legyél erősebb!

2014. dec. 30. 11:09
 29/31 A kérdező kommentje:

Oké,háááát,az alvással már elég nagy problémáim is vannak.

NAGYOK.mit tehetnék vele?

2014. dec. 31. 17:05
 30/31 anonim ***** válasza:
Csak azt amit mondtam.Ne foglalkozz vele.És ne nézz horrorfilmeket,ha eddig néztél.Elalvás előtt állítsd be a tévédet kb.annyi időre,amennyi idő,amíg te elalszol,és lehet,hogy fénynél jobban elalszol.Vagy pedig hallgasd meg a kedvenc zenédet.:) Az sokat segít.És egyáltalán ne gondolj erre a lényre.Ez csak egy hülyeség.Bár ha valaki hisz benne,hiába mondjuk.Azért próbálj meg megnyugodni.
2014. dec. 31. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!