A figyelő létezik? :S
Szia!
Nem kell félned,a figyelő nem létezik,csak egy Creepypasta(ahogy már valaki előttem mondta).
Az ilyen lények csak kitalációk.
Régen még én is hittem benne,de már tudom,hogy nem létezik.
A történet sem teljesen hiteles.
Meg ha belegondolsz akkor a figyelő az egy angol legenda.
Ha létezne is,nem itt Magyarországon.:D
Köszi!:D Már nem félek,de tegnap este nagyon be voltam szharva!:SS
A chupakkabra létezik?xDD
Ha ez megnyugtat nem léteznek figyelők.
Amire te gundolsz egy ritka szellemfajta ami figyel álmodban és elszivja az életerőd . A nevük Shtriga
Nem,a Chupacabra sem létezik.:DDDD
Ez is csak egy hülye legenda.Meg a Chupacabra nem embereket rámad meg,hanem állatokat.:)
Úgyhogy ettől se félj.:)
csak az a baj,hogy este hiába tudom hogy nincs nem létezik rágörcsölök és minden bajom van!:STöbb napja valamiért nem bírok aludni,és ha elalszok álmomba valaki tanácsokat ad!
Pl:
-Tegnap előtt egy ember álmomban azt mondta,hogy higgyek istenben mert a hasznomra fog válni
-tegnap meg azt mondta egy férfi nekem,hogy ne féljek a figyelőtől,mert nem fog álmomban megölni,meg sehogy.
Azért álmodsz ilyenekről,mert nagyon rágörcsöltél a témára.
Valahogy meg kell próbálnod kiverni a fejedből minden ilyen lényt,és nem foglalkozni velük,mert a végén annyira el fog hatalmasodni a félelem,hogy le sem mersz majd feküdni aludni,és az nagyon rossz lesz.Mindenkinek vannak félelmei,de azt tudni kell kordában tartani.Nem szabad hagynod,hogy elhatalmasodjon rajtad.Legyél erősebb!
Oké,háááát,az alvással már elég nagy problémáim is vannak.
NAGYOK.mit tehetnék vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!