Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Figyelő létezik? 😨

A Figyelő létezik? 😨

Figyelt kérdés
a barátnőm mesélt rola hogy úgy érzi valaki figyeli őt esténként! Még kb 2 hónapja amikor nála voltam a sötétből két vörös szempár tekintett vissza!! Engem nagyon erdekel ez most! Szerintetek létezik? 😞

2014. nov. 20. 16:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Létezik bizony, és ti tartjátok életben, az indokolatlan félelmeitek által.
2014. nov. 20. 18:19
 2/23 anonim ***** válasza:
Ezotéria kategória.
2014. nov. 20. 18:23
 3/23 anonim ***** válasza:
23%
Nem létezik.
2014. nov. 20. 18:31
 4/23 HalandoVegtelen válasza:
39%

Es az ujabb 10 milliot ero kerdes: Mindenkit lat, mindenhol ott van gyeszerre, vagy talan tobb lehet belole, a ket vorosen izzo szeme vegig kisert kiralyokat es foldonfutokat egyarant, rettegesben tartott nemzeteket, csak talalgassak hogy honan jott es mit akarhat... most jol figyeljenek es ne ijedjenek meg, A figyelo, igen jol hallottak a Figyelo, a rettteget demon letezik-e vagy sem ?! Nos lassuk a valaszokat :

a) A figyelo letezik, es most is mereszti ram a dermeszto szemeit a szekreny kulcsjukan at. (A hideg futkoss a hatamon)

b) A figyelo te magad vagy es csak kivancsi vagy hogy hisznek e benned, es felnek e toled, ugy erzed hogy senki sem hisz benned es depreszios kezdesz lenni, ezert erdeklodsz?

c) A figyelo csak a mesekben es a filmekben letezik, es te komoly mentalis problemakkal kuzdesz ha hisszel ilyesmiben (Mert lathassuk hogy irni tudsz tehat elmultal legalabb 7 eves)

Nos lassuk a mindenkit megrendito valaszt, a valaszt amirre senki sem szamitott, a valaszt amit mindenki tudni akar, a valaszt amelyik felforgassa a vilagot, a valaszt ami kar 10 millio forintott erhet. Es igen holgyeim es uraim, a kerdezo Nyert , mivel a helyes vallasz a C, igen a C lehetoseg.

nos kedves kerdezo am ne szomorkodj, nyertel 10 milliot, amit arra fordithatsz hogy felkutasd a voros szemu figyelot annak ellenere hogy a tudomany most cafolja hogy letezik, most van 10 millio forintod hogy bebizonyitsd, hogy a tudomany teved, ahogy az mar elofordult nehanyszor. Ha peddig megvan kerlek az en es a nagyerdemu kozonseg neveben, a 10 millio forintbol aldoz egy keveset es vegyel neki szemcsepet a gyuladt szemere mert rhdt x@rul nez ki. Nem egeszseges es ijeszto.

2014. nov. 20. 18:47
 5/23 Ling-ce ***** válasza:
77%
Ha dupla ablakod van, akkor előfordulhat, hogy a bojler, a riasztó vagy akárminek a piros fényjelzője kettőzötten tükröződik az ablaküvegen, és első ránézésre úgy tünhet, mintha kivűlről egy vörös szempár nézne befelé a házatokba.
2014. nov. 20. 19:31
 6/23 anonim ***** válasza:
Igen!Figyelek!
2014. nov. 20. 20:43
 7/23 anonim ***** válasza:
62%
Rohadt haszontalan választ adtam. Bírom a sok rettegő birkát, aki félelembe éli le az életét.
2014. nov. 20. 20:48
 8/23 Diszlájk ***** válasza:
Létezik! Úgy hívják, hogy paranoia!!
2014. nov. 20. 20:50
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
#7: ne bánkódj, azt még akkor írtad, amikor a kérdés még a tudományok kategória alatt volt. Azóta azonban átkerült az ezoba, ahol viszont azt díjazzák, ha lehetőleg ködösen, kétértelműen, félig-meddig érthetetlenül fogalmazva ijesztegeted a népet :)
2014. nov. 20. 21:04
 10/23 Melancholic Eye válasza:
100%

Én legfõképp azt nem értem, hogy miért kell gúnyolódni...

A kérdés maga tényleg olyan, amire nem igazán lehet megfelelõ választ adni, de kigúnyolni sem kéne, mert ugyan olyan értelmetlen...

Kedves Kérdezõ! Én is azt javaslom, hogy elõször ne gondolj szörnyekre vagy természetfeletti lényekre, hanem igyekezz meggyõzõdni arról, hogy amit láttál az teljesen normális és hétköznapi jelenségekkel magyarázható! Ne " mesélj be " magadnak ilyen ijesztõ dolgokat, mert ezzel csak magadnak ártassz. Lehet, hogy elsõre tényleg ijesztõ amit láttál, de nem kell félned, próbálj nyugodt és racionális maradni... Elõttem írók egyike már írta, hogy mit nézz meg a környezetedben, mert rengeteg dolog lehet ami " szemnek " tûnhet a sötétben. Esetleg próbáld lefényképezni valahogy amit látsz, hogy utólag megvizsgálhassátok.

Amùgy nem hiszem, hogy a Figyelõ, a Rake vagy Slenderman valóban,valami lény formájában létezne, rémisztgetné az embereket. Mivel 12. században is számoltak be hasonlókról, valami természeti oka van.

2014. nov. 20. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!