Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Figyelő létezik? 😨

A Figyelő létezik? 😨

Figyelt kérdés
a barátnőm mesélt rola hogy úgy érzi valaki figyeli őt esténként! Még kb 2 hónapja amikor nála voltam a sötétből két vörös szempár tekintett vissza!! Engem nagyon erdekel ez most! Szerintetek létezik? 😞

2014. nov. 20. 16:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%

De akkor is mi van, ha egy szörnyeteg?

Nagy ügy....

2014. nov. 21. 00:03
 12/23 Melancholic Eye válasza:
Lucifer-666, nincsenek szörny "formáju" szörnyek, de ha lennének szerintem te se nagyon komálnád, ha egykük közvetlen közelrõl bámulna miközben aludni próbálsz...
2014. nov. 21. 00:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát igen, a melankólikus szem valahogy jobban bejönne:)
2014. nov. 21. 01:00
 14/23 anonim ***** válasza:
Kilencnek meg köszi, hogy írt, észben fogom tartani:)
2014. nov. 21. 01:05
 15/23 Melancholic Eye válasza:
Khmm... Lucifer-666, miért gondolod, hogy oly' szép volnál, hogy téged bámulnálak? XD
2014. nov. 21. 01:27
 16/23 anonim ***** válasza:

LÉTEZIK!

Bevonzása is igen egyszerű, megtalálod a neten is: figyelo.hu

2014. nov. 21. 09:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Éjszaka is szoktam kerékpározni akár erdős részeken. Tudnád hány világító szempárt szoktam látni: Macskákat, őzeket, árokban lapító fatolvajt, stb.
2014. nov. 25. 21:06
 18/23 volus ***** válasza:
Én ahogy olvasgatok erről a Slenderman-ről úgy látom sokan túlképzelik amit látnak. Okés, biztos van olyan, amit írnak, vagy valami hasonló. Na de! Olvasol valamit, nézel valamit, hallasz valamit valahol valamikor, ez elraktározódik valahol az agyban emlékként, ami később előjön valamilyen formában. Alvás közben, vagy rohadt fáradtan aláírom, néha tényleg lát olyat az ember, ami valóban nincs ott, de valósként éli meg. Stressz a vizsgák miatt, melóhelyi feszültség, vagy valami más, ami miatt feszült az ember előidéz pár dolgot. De viszont ez felfokozott idegi működést okoz, reagál a test mindenféle dologra. Lehet csak e miatt láthat az ember pont ilyesmit. (amit nem is akart soha látni :) ) Na de félre ne értsd, nem akarom megmagyarázni a dolgot, ami történt veletek, mert én is láttam már ilyen lényt, de lámpa fénynél. Szerencsére annak nem vörös szeme volt, hanem halvány sárga, és nem is szem volt az, hanem mint valami apró nyílás valamin. Nem mondom, hogy valószínűleg ugyan azt láttuk, mert amit én láttam az nem volt félelmetes, csak fura, a maga közel 3 méteres magasságával és térben lévő lyuk szerű testével,aminek konkrétan formái nem is látszottak,csak a sziluettje, hogy valami ami majdnem ember formájú, de még sem. Tudom ez az a válasz, ami nem nyugtatja meg az embert, de ha valamiről nem tudunk, az nem jelenti azt, hogy az nem is létezik.
2014. dec. 4. 13:17
 19/23 anonim ***** válasza:

Írd be a googleba ,hogy the rake.

Ha dudsz angolul olvasd el a wikit.

2014. dec. 29. 14:16
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús, hogy ez a Rake is egy Creepypasta találmány, de lehet tévedek. Hol láttad a vörös szemeket? A házban?
2015. jan. 10. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!