Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A figyelő létezik? :S

A figyelő létezik? :S

Figyelt kérdés
Szóval,a figyelő(the rake) létezik?Rohadtul be vagyok tőle fosva,mert az egyik osztlytársam elkezdett sokat phofázni róla én barom meg utána olvastam és most meg összefosom magamat miatta!Emiatt már alvási berögződéseim is vannak!Mit tehetek?Létezik?Létezhet?Hogy győzzem le az iránta táplált félelmemet?:S ÉRTELMES VÁLASZT VÁROK!Ja és ha már említettem a akkor,akkor hozzá teeszem nem érdekel a gereblye!:DMár lassan 2 éve rettegek tőle!ha egyszer este alvásnál megijedek akkor azonnal rá gondolok és felgyorsul a szívem,izzad a tenyerem,és rettegek,várom hogy valaki bejöjjön a szobámba pl anya hogy megtudjam van-e itt valami,mert nem merek odanézni!

#zgzr
2014. dec. 28. 15:50
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

funonym007

de hülye vagy!xDDez már fájt!xd

2014. dec. 28. 17:36
 12/31 anonim válasza:

funonym007.. (9-es vagyok)

Te jó ég te csak vicceltél? XD Komolyan vettem :D (igaz én nem hiszek az ezoterikus dolgokban, csak mazsolázgatni jöttem)

2014. dec. 28. 17:40
 13/31 A kérdező kommentje:
xddd
2014. dec. 28. 17:42
 14/31 anonim ***** válasza:
2014. dec. 28. 17:54
 15/31 anonim ***** válasza:
Legyen nálad síkosító, mert a Raket nagy pénisszel áldotta meg a teremtő.
2014. dec. 28. 18:04
 16/31 anonim ***** válasza:

Jah és még valami. Valószínüleg a Rake ringyója leszel és 3-asban fogjátok tolni a kisöccsével a gereblyével (még egy ok a síkosítóra). Szóval érdemes akadálymentesíteni a szobád, mert ha megbotlassz úgy is dákóba esel.

Erről is eszembejutott egy szám: https://www.youtube.com/watch?v=fa1teEixXBc

2014. dec. 28. 18:11
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha netán létezik is valahol a Földön olyan ember, aki például kisgyerek korában került ki a vadonba, akkor:

1. Ez nagyon ritka eset, nem fog a te szobádban feltűnni.

2. Ő jobban fél az emberektől mint fordítva.

3. Nem az a célja hogy bántson embereket.

Hanyi Istóktól sem kellett félni, bár a leírások szerint csúnya volt. Vélhetően ő is egy vadonba került csecsemőből nőhetett fel. De ismétlem, ez nagyon de nagyon ritka eset, az általad említett figyelő lehet hogy már rég nem is él.

2014. dec. 28. 18:19
 18/31 A kérdező kommentje:

utolsó válszát köszönöm!

funonym007

te hülye perverz állat!te csak a szexre tudsz gondolni fogyatékos?!

2014. dec. 28. 18:31
 19/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy állsz a yetivel? Érdekel egy rövid dokumentumfilm róla?
2014. dec. 28. 18:47
 20/31 anonim ***** válasza:

Az ugyanilyen kérdésekre már többször leirtam (te is olvashattad volna, ha körülnézel, hányan tették már fel ezt a kérdést!), hogy IGEN! -a Figyelő létezik!

Félned nemell tőle, itt bármikor megtalálod:

figyelo.hu

2014. dec. 28. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!