A figyelő létezik? :S
funonym007
de hülye vagy!xDDez már fájt!xd
funonym007.. (9-es vagyok)
Te jó ég te csak vicceltél? XD Komolyan vettem :D (igaz én nem hiszek az ezoterikus dolgokban, csak mazsolázgatni jöttem)
Jah és még valami. Valószínüleg a Rake ringyója leszel és 3-asban fogjátok tolni a kisöccsével a gereblyével (még egy ok a síkosítóra). Szóval érdemes akadálymentesíteni a szobád, mert ha megbotlassz úgy is dákóba esel.
Erről is eszembejutott egy szám: https://www.youtube.com/watch?v=fa1teEixXBc
Ha netán létezik is valahol a Földön olyan ember, aki például kisgyerek korában került ki a vadonba, akkor:
1. Ez nagyon ritka eset, nem fog a te szobádban feltűnni.
2. Ő jobban fél az emberektől mint fordítva.
3. Nem az a célja hogy bántson embereket.
Hanyi Istóktól sem kellett félni, bár a leírások szerint csúnya volt. Vélhetően ő is egy vadonba került csecsemőből nőhetett fel. De ismétlem, ez nagyon de nagyon ritka eset, az általad említett figyelő lehet hogy már rég nem is él.
utolsó válszát köszönöm!
funonym007
te hülye perverz állat!te csak a szexre tudsz gondolni fogyatékos?!
Az ugyanilyen kérdésekre már többször leirtam (te is olvashattad volna, ha körülnézel, hányan tették már fel ezt a kérdést!), hogy IGEN! -a Figyelő létezik!
Félned nemell tőle, itt bármikor megtalálod:
figyelo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!