Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A földön kívüliek létezése...

A földön kívüliek létezése megcáfolná isten létezését?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 01:51
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
De utálom a keresztényeket.. (Meg mindenkit aki hisz istenben, és mégcsak meg se tudja magyarázni miért, "hát izé, mee csak izééé mer az ugy van, mer izé, mert azt mondták, hogy izéééé".)
2014. dec. 30. 14:23
 32/46 anonim ***** válasza:
18%

Csongor91 nagyon jó válaszokat adsz ! Látszik sokat olvastál. Mindazonáltal vannak dolgok amikben nem tudok egyeérteni

"Azért látunk csillagokat ki hunyni, bolygókat eltűnni mert azon már nincsen értelmes, spirituális fejlődéshez szükséges létforma. Vagy azért mert már végeztek az ottani dolgukkal, vagy mert leszerepeltek és egy annál alacsonyabb szintű helyre fognak születni"

A bolygókról felsőbb dimenzióba fejlődött lények élőhelyét alacsonyabb materiális harcos fajok vehetik át a bolygón, tehát nem szükségszerű a csillag megsemmisülése.

Nem hiszek abban, hogy visszafelé lehet fejlődni. Mi már nem jutunk ennél a szintnél lejjebb, hiszen amit megtanulsz a készségek, képességek beépülnek a szellemedbe, lelkedbe és azt bármikor tudni fogod. Mi lenne abban az értelmes ha visszalépne egy faj egy olyan alsóbb osztályba amit már kijárt? Mi ha elpusztúlnánk holnap, és adja Isten ne így legyen, megbukva ugyanebbe a materializmusba fogunk visszaszületni csak egy más bolygóra, amíg ezzel a szinttel nem végzünk, itt ragadunk, de lejjebb nem kerülünk.

"Arról nem is beszélve, hogy az űr az folyamatosan tágul. Ha lett volna a ,,Nagy bumm" akkor létrejön ami létrejön és pont. De ez nem így van, valaki folyamatosan teremt az új és új szükséges létformák számára akik ugyan azon a lépcsőfokon vergődnek fel mint mi emberek. Remélem eléggé kielégítő voltam."

Ez zseniális levezetés volt ! Erre a materialisták sosem gondólnának. Ha a semmi sem volt az ősrobbanás előtt hova tágul a világ !? :D

Erre egyetlen materialista sem tudja a választ csak ész nélkül hisz benne :P

"Jelenleg nagyon negatív irányba halad ez az egész, ezért lesz hamarosan a 3. világ háború, amit én csak egyszerű tisztogatásnak neveznék. Az ebbe a világba még nem való szellemiségű emberek, mind meghalnak szépen és átkerülnek egy ennél rosszabb helyre. Az itt maradtak pedig szépen élik az életüket és folytatják a szellemi fejlődésüket. "

Pont a parazita negatív entitású lények a sátánista háttérhatalommal szerveztetik a 3. világháborút, hogy a népességet lecsökkentse és annyira legyengítsen minket mentálisan és katonailag hogy bevezesse a pénzuralmi diktatúrát. Kárvallottjai pont a jó lelkek lennének, akiket megölnének, mert nem képesek alkalmazkodni hozzájuk és elvben ők maradnának életben és nyúznák az agymosott túlélő emberiséget :P

2014. dec. 31. 17:17
 33/46 A kérdező kommentje:
Na most komolyan... Ne legyünk hülyék. Ennyi erővel abban hidjünk, hogy, a májpástétéom emberek létrehozták a nagy fehér golyót, ami aztán át transzmutállódott egy gigantikus epik pirítóssá, aztán az teremtette meg a kokain evő hiper razgorokat, akik aztán létrehozták az emberi fajt, hogy a húsukat csemegézzék és inységes időkben ne halljanak éhen, majd fogat mostak és lefeküdtek. komolyan mondom ebben az összefoglalóban több értelem volt, mint a te összes gondolatodban egész eddigi életedben.
2015. jan. 1. 04:46
 34/46 anonim ***** válasza:

#32. ha a "zseniális levezetés" alatt az ordas baromságot érted akkor egyetértünk. Csongor91-nek és neked helyes alapfogalmaitok sincsenek az ősrobbanásról és a világegyetemről, hogy hol tettétek magatokévá ezt az eszement téveszme gyűjteményt el nem tudom képzelni.

"valaki folyamatosan teremt az új és új szükséges létformák számára..."

Nem képződnek a semmiből új égitestek, bármennyire is ezt hiszitek és amely égitesteket meg tudtunk figyelni azokon nincsenek idegenek, pl. se a Holdon, se a Marson, de még a Napon sem.

"Ha a semmi sem volt az ősrobbanás előtt hova tágul a világ !? :D"

Téves elképzelésetek van az univerzum tágulásáról. Nem azt jelenti hogy újabb és újabb égitestek jelennek meg, hanem hogy a meglévő galaxisok távolodnak egymástól. Hogy mi volt az ősrobbanás előtt azt senki nem tudja, a megfigyelhető univerzum az ősrobbanáskor keletkezett.

2015. jan. 2. 12:36
 35/46 anonim ***** válasza:
Honnan tudják, hogy volt ősrobbanás, ha még nem léteztünk? Ez is csak egy fikció. Ezek szerint a racionális gondolkodásmód is csak egy úgynevezett vallás? Nem mintha, amit én mondanék az egy vallás volna ^^
2015. jan. 2. 13:20
 36/46 A kérdező kommentje:

Can Troll. Mi az amit az én válaszomban kifogásolsz?

Csak mert én teljesen egyetértek azzal, amit te írsz. Lehet csak rosszul magyaráztam. Szerintem mi egy véleményen vagyunk. Azért rám írhatsz, mert úgy érzem, hogy tőled tudnék tanulni.

2015. jan. 2. 14:32
 37/46 A kérdező kommentje:
Csongor. Nem tudjuk, de erre bizonyítékok vannak. De a te elképzelésed ellent mond a logikának. Az én májspástétomos szövegem hihetőbb, mint amit te írtál le.
2015. jan. 2. 14:33
 38/46 anonim ***** válasza:

A fikció a valóságban nem létező tény vagy helyzet, pont az amiben Te hiszel.

Az ősrobbanásról azon megfigyelés alapján tudunk hogy a galaxisok távolodnak egymástól. E mozgásukat a múltba vetítve kiderül hogy valaha egy pontból indultak ki.

Ööö.., a racionalizmus ésszerűséget jelent és ezáltal elég távol esik a vallástól. De az ősrobbanás esetében tudományos megfigyelésről beszélünk, nem elmélkedésről.

2015. jan. 2. 14:50
 39/46 A kérdező kommentje:
Hozzáteheted, hogy minnél távolabb látunk el az űrben, annál mélyebre ássuk magunkat a múltban. Ha te ellátsz mondjuk 10.000 fényévnyire, akkor ott a 10.000 évvel ezelőtti történéseket fogod látni. Mivel a fény közvetít nekünk. Az asztrológusok pedig jó messzire ellátnak.
2015. jan. 2. 15:38
 40/46 anonim ***** válasza:
Hogy jönnek ide az asztrológusok?
2015. jan. 2. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!