Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A földön kívüliek létezése...

A földön kívüliek létezése megcáfolná isten létezését?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 01:51
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
65%
Eddig is megoldották a vallásosak, hogy a tudomány eredményei ellenére továbbra is hihessenek egy kétezer éves mesekönyvben, ezután is meg fogják.
2014. dec. 27. 10:52
 12/46 anonim ***** válasza:
21%
Nem mert akkor is kell legyen egy intelligencia, egy Isten ami mindent magában foglal ami más bolygók működésének a tudatában van,ippen ugyanúgy mint a földnek. Már az is egy intelligencia, bizonyítéka, ahogy a bolygók forognak a nap körül, vagy ahogyan részecskék egymással redezet rendje, módja szerint kapcsolatban működnek egymással.(Nem akarlak győzködni csak tudományból indultam ki)
2014. dec. 27. 11:48
 13/46 anonim ***** válasza:
94%
Nem cáfolná meg, a hívők egyszerűen ki tudják magyarázni. Csak a képzelet szabhat határt.
2014. dec. 27. 13:13
 14/46 A kérdező kommentje:
Csongor91 életemben nem hallottam annyi hülyeséget, mint amennyit te itt összehortál.
2014. dec. 27. 13:38
 15/46 A kérdező kommentje:
Ha nem értesz valamihez, akkor inkább maradj csendben, mert még valaki elhiszi azt a sok baromságot, amit leírtál.
2014. dec. 27. 13:38
 16/46 A kérdező kommentje:
Én onnan tudom, hogy nem létezik, hogy ez az egész rendszer hibás, mint akármelyike ember. Isten egy tökéletes rendszert teremtene. Ezen látszik, hogy csak az emberek kreálmánya. A bilbia is jó eszköt volt az emberek irányítására.
2014. dec. 27. 13:40
 17/46 anonim ***** válasza:
0%

# 12/16 Időpont ma 11:48 Vagyok. ,,Én onnan tudom, hogy nem létezik, hogy ez az egész rendszer hibás, mint akármelyike ember.'' Kedves kérdező akkor mi azaz energia ami beindít mindent,mi az amitől az ember Képes cselekedetekre,tevékenykedni vagy mi indit be egy elvetett magot a földben hogy kinőjön a földből és aztán fejlődjön az Isten(inteligens energia)nélkül?

Még regén itt olvastam ezt valahogy így szolt: a tudósok le tudjak írni hogy milyen kémiai,biologiai folyamatok mennek végbe az emberben. De azt nem tudják, hogy mi az ami be is indítsa, ezt a kémiai,biológiai folyamatot ami ezt létrehozzta. Meg mit értesz azon hogy ,,ez az egész rendszer hibás,mint akármelyike ember''?

2014. dec. 27. 16:23
 18/46 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mert a létezésük nem gyógyítja az elmebajt. Viszont sokkal érdekesebb kérdés hogy a földönkívüliek hisznek-e bármilyen istenben illetve van-e ellene gyógyszerük.
2014. dec. 27. 17:52
 19/46 anonim ***** válasza:
10%
Ha Isten egy tökéletes rendszert teremtene, akkor te miből fejlődnél? A tökéletes kis hétköznapjaidban, ahol minden úgy történik ahogyan te akarod és ahogyan azt te előre eltervezted? Hát nagyon nem. Ennek az egész mocsoknak amit mi emberiségnek hívunk, az a feladata, hogy fejlődjön. Jelenleg nagyon negatív irányba halad ez az egész, ezért lesz hamarosan a 3. világ háború, amit én csak egyszerű tisztogatásnak neveznék. Az ebbe a világba még nem való szellemiségű emberek, mind meghalnak szépen és átkerülnek egy ennél rosszabb helyre. Az itt maradtak pedig szépen élik az életüket és folytatják a szellemi fejlődésüket. Remélem még mindig hülyeségnek találod amit írok és tartasz majd a többiekkel a tisztogatás során.
2014. dec. 27. 18:32
 20/46 anonim ***** válasza:
21%
#17/19 +1 A 4. értelmes kommentelőnk :)
2014. dec. 27. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!