Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A földön kívüliek létezése...

A földön kívüliek létezése megcáfolná isten létezését?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 01:51
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
30%

"Csongor91 életemben nem hallottam annyi hülyeséget, mint amennyit te itt összehortál."

Aki nem ért valamihez, annak a valóság hihetetlen. Ha értelnél hozzá nem tennélf el kérdést, neugye ! :-D

Ha nem fogadsz el értelmes választ, miért kérdezel gyermekem ?

2014. dec. 27. 18:39
 22/46 A kérdező kommentje:
Vannak akik értelmesen válaszoltak, de az nem te vagy. Légy tisztában a világ működésével, mert annyi hülyeséget hordtál össze, hogy az valami embertelen. De szerencsére vannak, akik értelmes választ is tudtak adni. Nekik viszont köszönöm.
2014. dec. 27. 19:53
 23/46 anonim válasza:
És az ufókat ki teremtette akkor?
2014. dec. 27. 23:10
 24/46 anonim ***** válasza:
6%
Értelmes válasznak mi bizonyul? Válaszold meg kérlek, hogy számodra mit jelent ez. Tipikus: őh-őh a kormány, őh hazudik, vagy mi?
2014. dec. 27. 23:18
 25/46 anonim ***** válasza:
7%

# 22 Hát te nem vagy tisztában a világ működésével, akkor nem kérdeznél ilyet ! Te kérdezel, neked vannak hiányosságaid, különben nem kérdeznél -.-

Mintahogy nem az ember az egyedüli értelmes lény a világon, úgy máshól is vannak értelmes, nálunk fejlettebb lények, pl az angyalok is végigjárták azt a fejlődési utat amit mi most járunk. Elismeri a Biblia az angyalok létét, ISten nem csak az embert teremtette.

Magas szintű idegenek itt létük alatt elmondták, hogy őket szintán Isten teremtette. Te ebbőlmit nem értesz? Ez nyíílvánvaló, magadtőól ki kellett volna következtetni :-P

2014. dec. 27. 23:27
 26/46 anonim ***** válasza:

xD ez nemcsak simán hüjjje hanem idegbeteg is xD

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

2014. dec. 28. 09:32
 27/46 A kérdező kommentje:

Na jólvan Csongor. Tartsunk fizika órát!

A bolygónk akkor is létezett, amikor még nem volt rajta élet.Sok olyan bolygó létezik, amink nincs élet és mégis létezik. Azért látunk csillagokat kihunyni, mert már nincs rajta élet? Au. Ezek szerint megnyugodhatunk, mert a napon még van. Miért mozognak a galaxisok egyenes pályán? Szerinted mi téríthetné el őket? Elfújja a szél? A nagy bumm a mindent hozta létre.Tudod, olyankor még nem létezett se tér sem idő. Nem csak a világűrt hozta létre a tértben és időben, hanem magát a teret és az időt is az "indította" be. Ha te csinállsz valamit, akkor nem törekedsz a tökéletességre? Isten is arra törekedne. Mi értelme szándékosan hibákat követni el valamiben? Abban igazad van, hogy az emberiség értelme a fejlődés.Viszont a gyengék fognak eltűnni. Az itten maradtak pedig folytatjáka harcot. Mert csak egy domináns ember lehet majd. Mindig fog jönni valaki, aki dominanciára tör.

UI: Visszatérve a csillagokra. Nem azért huny ki fényük, mert eltűnik róla az élet, hanem mert az üzemanyagukként működő hidrogén elfogy. Egyébként is hogy lehet azt feltételezni, hogy egy csillagon élet van?

2014. dec. 29. 02:10
 28/46 A kérdező kommentje:
Én még azért sem ítéllek el, hogy Láttál egy madár koponyájú lényt. Tudod miért? Mert én nem tudok róluk semmit, ezért nem is állítom, hogy nincsenek. Te viszont hülyeségeket állítasz a világűrről úgy, hogy csak annyit tudsz, hogy ha felnézel akkor feketeséget látsz kis pontokkal.
2014. dec. 29. 02:13
 29/46 A kérdező kommentje:
25-ös. Nekem megvan róla a véleményem.Baj az, ha kíváncsi vagyok másokéra? Hátha okosodok valamit. Hátha valami olyat tudtok mondani, ami beleillik az én világnézetembe és kiegészítik egymást. Viszont nem tetszik az, amikor Isten kizárja a tudományt, míg a tudomány nem zárja ki isten létezését. Volt egy tudós, akit máglyán égettek el, mert elmélete ellent mondott a bibliának ( a neve most sehogy sem jut az eszembe, de ha belekötsz majd megkeresem neked), azóta rájöttünk, hogy az elmélete helyes volt. Te vagy az, aki meggyújtja a máglyát 25-ös.
2014. dec. 29. 02:24
 30/46 anonim ***** válasza:
0%
Kedves #26-os. Az, hogy jelenlegi csökött életedben képtelen vagy még érzékelni a ,,fontosabb" dolgokat, nem feltétlenül jelenti azt, hogy én bolondnak minősülök. (a csökött kifejezést, csak az ostoba rám rótt minősítésed miatt érdemelted ki).
2014. dec. 30. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!