Hogy lehet eljutni a Szíriuszra?
A #10-es hsz.-ed idézett cikke felemelkedésnek 2022-t említ.
Hazugság!
Már hat évvel korábban megkezdődik az ország felemelkedése, hiszen legfőbb, legszavahihetőbb UFO-kutatónk a TV nyilvánossága előtt jelentette be: 2016-tól újra megjelennek nálunk is az ufok!
(Videó a cikkben, érdemes!)
Ne hagyjuk, hogy kóklerek ültessenek fel bennünket, hiszen vann a Mi Attilánk, aki tudja és megmondja a tutit!
#11 A videóban azt mondja, hogy a plejádiak(? plejádi, plejád nem tudom), ők is a szíriuszról jöttek.
Aztán kiderült, hogy vannak beszélő kajmánok. Jól értettem egyáltalán, hogy van még beszélő kígyó is, meg lebegő-beszélő szikla, vagy az csak szemléltetés? Ha van, hát van. Nincs mit tenni.
Gyíkembereket már láttam (a csúszkák mozgatásával lehet látni az átváltozást, mert ugye alakváltók):
A Főcsaló előadásán 2014. őszén lehetett részt venni.
39 990 forintos jegyáron.
A nagy sikerre való tekintettel 2016-ban is lesz Főcsaló előadás.
Elméletük:
" 2009 SZEPTEMBER 18.-ÁN A GYÓGYÍTÓ CSAPAT VEZETŐJE KRYON TANÍTÁSAIT ALKALMAZVA VISSZAMENT AZ IDŐBEN A HARCOKHOZ –ÉS AKKOR FEDEZTE FEL AZT AMI A FÖLD KÖZPONTI MAGJÁBAN MARADT. A NEGATÍV ERŐ MOCSKÁT KITISZTÍTOTTA ÉS HELYÉRE GYÉMÁNT KRISTÁLYT RAKOTT. EZZEL VÉGÉRVÉNYESEN MEGSZÜNT AZ ALACSONY REZGÉSŰ ENERGIA MINDENNEMŰ BEFOLYÁSA A FÖLD FÖLÖTT. A CSAPAT A MŰVELET ELVÉGZÉSE UTÁN AZONNAL MEGKAPTA A JELET – A MŰKÖDÉSKÉPTELEN FALIÓRA – AMI HÓNAPOK ÓTA EGY HELYBEN ÁLLT – ELINDULT –JELEZVE EZZEL EGY ÚJ IDŐSZÁMÍTÁS KEZDETÉT."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!