Hogy lehet eljutni a Szíriuszra?
Nem gondoltam volna, hogy foglalkozol ilyesmivel, ennél komolyabbnak hittelek.
...
1) Jelenleg nem létezik olyan technológia amivel elhagyhatnánk a naprendszerünket. Nekünk még a marsi utazás is gondot jelent.
2) A Szíriusz egy csillag, nem egy bolygó. Rajta nem élnek emberek.
3) A Szíriusznak van egy másodlagos csillagja, de azon sem élhetnek emberek.
3) Az ember még soha nem találkozott intelligens földönkívüli élettel. (Azaz egyik kormány sem vallotta be, de ezt most ne tárgyaljuk, az összeesküvés elméleteket most hagyjuk.)
Nem áll szándékomban utazni, csak kíváncsi vagyok, hogy hol van az a határ, ahol a hülyeség már nem tud hová fajulni.
Mert ezt olvastam az előbb.
Jó, de a mester szerint a Vénuszra is mehetek, az ashtar anyahajó flottával.
"Az Ashtar (anyahajó) flottával együtt a Felsőbb Fény Seregéből származnak. Mikor idegenbolygóra utazol, hívd Artee-t."
Elképzelem, hogy a szíriusziak pedig azon agyalnak, hogyan juthatnak el a Napunkra.
Hiszen a Mindenség nagyságához képest egymás mellett vannak. (Csak azt szeretném tudni, honnan a fészkesből tudják, hogy annak a Nap a neve?)
.
Erre a kérdésre legjobban talán Pataky tudna válaszolni, hiszen ő a plejádiakkal kapcsolatban van. Azt is tudja és hangoztatja, a kozmoszbéli valuta a szeretet. Van-e eből a valutából az utazni szándékozónak annyi, hogy legalább "oda" elég legyen? A retúr szerintem nem szükséges, ott neki is és nekünk is jó helyen lesz.
Olyan bemondások, hogy valaki idegen civilizáció lényeivel beszélget, az nem zavar. Ha neki jó,...
Viszont azok az "üzemek", amik az embereket akarják bekebelezni, már túl messzire mentek. Az egyik tegnapi kommentben olvastam pl. a mágneses szolgálatról. Gondoltam megkeresem. El is jutottam azon keresztül Szíriuszig.
Aztán a 2022. évi jóslatig: "MAGYARORSZÁG
A történelem előtti idők karmája támadást vonzott erre a körülzárt helyre. Ez a háború és vereség által tönkretett, elnyomók által irányított ország tovább élt és megőrizte a bájos falvakat és családi hagyományokat. Szürke aurája 2012 után hamarosan meggyógyul, és a nép ismét biztonságban fogja érezni magát. Magyarország a marselle-i kapuból fog energiát vonzani, ami végül véget vet majd a régi időknek. 2022-re teljesen természetesen kialakulnak majd az ötödik dimenziós közösségek ezen a területen, és béke és elégedettség uralkodik majd."
Aztán találtam egy telefonszámot, hogy hová lehet jelentkezni, ha Te is szeretnél felemelkedni. Segítenek! Ha van rá pénzed. -->
Aki nem követi ezt az utat, az magára vessen, mert a (nem létező) következő életében, lehet hogy egy mezei pocok lesz, amit valaki agyonüt majd egy lapáttal.
Akik ezt kitalálják, azok nemcsak kihasználják a bizonytalan embereket, de kártékonyak is.
-----------------
Az ezotéria ingoványos talaján sok a katyvasz, sok a csalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!