Hogyan lehet legkönnyebben és leggyorsabban eljutni alfába?
Figyelt kérdés
Elvalváson és ébredésen kívül.2014. febr. 4. 10:56
1/10 anonim válasza:
1116 Budapest, XI.
ker.,Hengermalom u. 15. (ALFA) üzletház:
www.kohazy.hu/?id=elerhetosegeink&uzlet=1116-budapest-xi-kerbr-hengermalom-u-15-alfa&art_id=3&nyelv=hun
Már csak azt kell megadnod, hogy honnan indulsz.
2/10 anonim válasza:
régebben nekem csak a garázsig kellet mennem hogy eljussak az alfáig de mióta német autóm van azóta már nem sikerül eljutni az alfáig
4/10 anonim válasza:
Úgyhogy elindulsz omegábol teszel egy nagy kört eljutsz bétában és onnan márcsak egy köpésnyire van alfa egyenesen előre.
5/10 anonim válasza:
Feltételezem kezdő vagy.
Jó a visszaszámolásos módszer is (100-tól számolsz visszafele).
A lényeg, hogy "befele" kezdj el figyelni, ne "járjon" az agyad, egyfajta gondolatoktól mentes állapotot érj el.
Nekem az jött be, mikor a testrészeimre kezdtem el figyelni, majd ellazítottam őket. De lehet csak a légzésedre is figyelni.
Ha rutinos agykontrollozó vagy, akkor pedig beprogramozhatod, hogy pl. 3 ujjad összeérintésével alfa állapotba jutsz.
6/10 anonim válasza:
Uccsó jól beszél. A kezdetekben nem árt egy kis meditatív zene sem.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen kezdő vagyok köszönöm a válaszodat!
2014. febr. 6. 19:05
8/10 anonim válasza:
Szia,ittegyvidiwatch?v=45dM2uqGv8g
9/10 anonim válasza:
*pont tegnap bukantam rá,előző vok
10/10 anonim válasza:
*Szóval elég, ha becsukod a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!