Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek vannak nálunk?

Szellemek vannak nálunk?

Figyelt kérdés

Sztem igen!Tudom,most biztos azt fogjátok írni,hogy szellemek nincsenek stb.De én pont olyan ember vagyok,aki nem hisz bennük...csak most egy kicsit elbizonytalanodtam.

1.ok

A falunk nagyon szép citromsárga. A telefonommal le is fényképeztem,és komolyan mondom,hogy volt rajt valaki. Egyből sírógörcsöt kaptam a kép láttán.Teljesen olyan volt mint én ! De ht SZEMBEN ÁLLTAM A FALLAL!!!!!Senki nem hisz nekem,hogy nem én vok rajta.D de hát hogy bizonyítsam???>>>>mi erre a logikus magyarázat??

2.ok

Fölborult a boioritmusom,és olyan hajnali fél 3 fele tudtam elaludni. De nem tom mi motivált,de odanéztem a sarokba,és egy fehér köpenyes valami ott állt és engem nézett....nem mozdult.Csak bámult.Nem szembe volt velem,hanem olyan féloldalasan...a sarokban.>>>>mi erre a logikus magyarázat??

3.ok

Szintén fényképeztem,és mintha egy csontvázkéz lenne a kamerában>>>mi erre a logikus magyarázat(ha kell tudok képet küldeni,asszem)

4.ok

Na,ezt nem merem leírni.....uramisten!!Ma történt velem...videó.Szóval videóztam a kutyáimat,és (mindjárt sírok) láttam egy fehér csikot ásuhanni,és mire nyolcvannyolcadszorra is megnéztem,észrevettem hogy a kutyám utánanéz,és fölhúzza a szemöldökét.Elküldöm szívesen,csak hogyan??Ja,és amikor űjra lementem,akkor láttam,hogy a tükör felé megy.....szellem lehetett?????

meg vannak olyanok hogy a fiukutyum meg csak néz egy pontot,és olyan mintha lenne előtte valaki,mert nézeget jobbr-balra,és felhúzza a szemöldökét(magyar vizsla)

ja és lcci ne sértegessetek olyan nagyon!köszi

2010. jan. 29. 21:44
 71/105 anonim ***** válasza:
100%
de az,hogy most 1:07 és 1:12 között látszik,én pont abba az 5 mp-be nem látok semmit,utána fogta meg nekem a szemem valami,de kiderült,hogy az csak a járólap világossága.szal én nemlátok 10.re se semmit :S
2010. jan. 29. 22:52
 72/105 A kérdező kommentje:
elküldtem...komolyan semmi???nekem nagyon látszik...de ne állítsátok meg,úgy nem látszik,és amikor Szofi(a kutya) felfigyel,akkor már nincs ott(vagyis az előtt van,mielőtt felfigyel rá)
2010. jan. 29. 22:57
 73/105 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem valami jó minőségű fölvétel.A színek helyenként fakulnak, én pl. ha kinagyítom egy lila foltot is láttam egyszer, de nem azért, mert ott egy lila szellem, hanem mert ilyen a fényviszonyok miatt lett ilyen a kép.Egy kicsit húzott is a kép, csúszik, attól is lehet, h csíknak látszodjon valami.Nem utolsó sorban pedig, ha , mint mondtad, kb. 6-szor kell megnézni, h látni lehessen, ha 6-szor nézel meg valamit, erősen arra koncentrálva, h ott ez meg az van, akkor valószínűleg előbb-utóbb tényleg látni véled, ami nem jelenti azt, hogy az ott van.

Nagyon szépek a kutyáid, de ezen a fölvételen nincs SEMMI extra, semmi szellem, sem kísértet, sem ufó, úgy hogy el lehet felejteni a szellemeket, és megnyugodni :))

Egyébként a klubjaid alapján szerintem már alapból kicsit fogékony vagy az ilyesmire, tehát azért szeretnéd is, h ott legyen valami misztikus, nem ?! :)Ez most nem az, sem a fényképen.

2010. jan. 29. 22:59
 74/105 anonim ***** válasza:
100%

22:59

azért,mert ott van egy Twilight-alkonyat klubb a klublistája között,még nem azt jelenti ,hogy megőrült.

énis fogékony vagyok hasonlókra,kamasz fiú létemre,dehát ezvan

mondjuk ezen a felvételen énse látok semmit,pedig nagyon jók a szemeim.

2010. jan. 29. 23:03
 75/105 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a meghívót, megnéztem vagy hússzor. Hát, nem láttam semmit, csak ahogy a padló felfénylett. A kép melyik részén jelenik meg? Ha megmondod, megnézem újra, de szerintem nincs ott semmi. Nem kell félni. Ha esetleg mégis lenne, nem bántanak. :)
2010. jan. 29. 23:04
 76/105 A kérdező kommentje:
Nem baj,ez a ti véleményetek,én tiszteletben tartom,de akkor is van ott valami!!!Igaz,ti a gépen nézitek,én meg a fényképezőn
2010. jan. 29. 23:04
 77/105 A kérdező kommentje:
jobb oldal
2010. jan. 29. 23:05
 78/105 A kérdező kommentje:
alul
2010. jan. 29. 23:06
 79/105 anonim ***** válasza:
100%

22:59 vagyok

Nem azt mondtam, h őrült, csak, h fogékony rá, ezért esetleg belelát egy kicsit többet a fölvételbe, mint ami valójában ott van.

Egyébként valamikor, amikor kicsi voltam még, fényképeztzünk a családdal az egyik rokonunk sírjánál

2010. jan. 29. 23:06
 80/105 anonim ***** válasza:
100%

23:03-as vagyok

az egyik rokonunk sírjánál ....?

tovább?:D

2010. jan. 29. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!