Szellemek vannak nálunk?
Sztem igen!Tudom,most biztos azt fogjátok írni,hogy szellemek nincsenek stb.De én pont olyan ember vagyok,aki nem hisz bennük...csak most egy kicsit elbizonytalanodtam.
1.ok
A falunk nagyon szép citromsárga. A telefonommal le is fényképeztem,és komolyan mondom,hogy volt rajt valaki. Egyből sírógörcsöt kaptam a kép láttán.Teljesen olyan volt mint én ! De ht SZEMBEN ÁLLTAM A FALLAL!!!!!Senki nem hisz nekem,hogy nem én vok rajta.D de hát hogy bizonyítsam???>>>>mi erre a logikus magyarázat??
2.ok
Fölborult a boioritmusom,és olyan hajnali fél 3 fele tudtam elaludni. De nem tom mi motivált,de odanéztem a sarokba,és egy fehér köpenyes valami ott állt és engem nézett....nem mozdult.Csak bámult.Nem szembe volt velem,hanem olyan féloldalasan...a sarokban.>>>>mi erre a logikus magyarázat??
3.ok
Szintén fényképeztem,és mintha egy csontvázkéz lenne a kamerában>>>mi erre a logikus magyarázat(ha kell tudok képet küldeni,asszem)
4.ok
Na,ezt nem merem leírni.....uramisten!!Ma történt velem...videó.Szóval videóztam a kutyáimat,és (mindjárt sírok) láttam egy fehér csikot ásuhanni,és mire nyolcvannyolcadszorra is megnéztem,észrevettem hogy a kutyám utánanéz,és fölhúzza a szemöldökét.Elküldöm szívesen,csak hogyan??Ja,és amikor űjra lementem,akkor láttam,hogy a tükör felé megy.....szellem lehetett?????
meg vannak olyanok hogy a fiukutyum meg csak néz egy pontot,és olyan mintha lenne előtte valaki,mert nézeget jobbr-balra,és felhúzza a szemöldökét(magyar vizsla)
ja és lcci ne sértegessetek olyan nagyon!köszi
Nézd, nem valami jó minőségű fölvétel.A színek helyenként fakulnak, én pl. ha kinagyítom egy lila foltot is láttam egyszer, de nem azért, mert ott egy lila szellem, hanem mert ilyen a fényviszonyok miatt lett ilyen a kép.Egy kicsit húzott is a kép, csúszik, attól is lehet, h csíknak látszodjon valami.Nem utolsó sorban pedig, ha , mint mondtad, kb. 6-szor kell megnézni, h látni lehessen, ha 6-szor nézel meg valamit, erősen arra koncentrálva, h ott ez meg az van, akkor valószínűleg előbb-utóbb tényleg látni véled, ami nem jelenti azt, hogy az ott van.
Nagyon szépek a kutyáid, de ezen a fölvételen nincs SEMMI extra, semmi szellem, sem kísértet, sem ufó, úgy hogy el lehet felejteni a szellemeket, és megnyugodni :))
Egyébként a klubjaid alapján szerintem már alapból kicsit fogékony vagy az ilyesmire, tehát azért szeretnéd is, h ott legyen valami misztikus, nem ?! :)Ez most nem az, sem a fényképen.
22:59
azért,mert ott van egy Twilight-alkonyat klubb a klublistája között,még nem azt jelenti ,hogy megőrült.
énis fogékony vagyok hasonlókra,kamasz fiú létemre,dehát ezvan
mondjuk ezen a felvételen énse látok semmit,pedig nagyon jók a szemeim.
22:59 vagyok
Nem azt mondtam, h őrült, csak, h fogékony rá, ezért esetleg belelát egy kicsit többet a fölvételbe, mint ami valójában ott van.
Egyébként valamikor, amikor kicsi voltam még, fényképeztzünk a családdal az egyik rokonunk sírjánál
23:03-as vagyok
az egyik rokonunk sírjánál ....?
tovább?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!