Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki eltudná nekem magyarázn...

Valaki eltudná nekem magyarázni egyszerűbben hogy mit jelent az ha egy lélek az asztrális síkban van? Mi is az az asztrális sík?

Figyelt kérdés

2014. nov. 22. 21:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
Semmi, ez is egy olyan szó, mint az ezós találmányok fele. Nem jelent semmit, így minden mondatba be lehet rakni, és jól hangzik.
2014. nov. 22. 22:35
 2/19 Ozmium42 ***** válasza:
33%
Sem lélek, sem asztrális sík nem létezik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2014. nov. 22. 22:59
 3/19 A kérdező kommentje:
Csak olyan válaszolókra vagyok kiváncsi akik tudnak is valamit erről, én nem értem miért kell valakihez kommentet irni ha nem hiszel az egészben, vagy nem érdekel. Nem azt kérdeztem hogy szerinted van-e ilyen vagy sincs
2014. nov. 22. 23:18
 4/19 anonim válasza:
Az anyagi világ és a nem anyagi világ közti repedés
2014. nov. 22. 23:27
 5/19 Ozmium42 ***** válasza:
60%
A téma érdekel, és mindent tudok róla, ezt fentebb részletesen ki is fejtettem. Ez minden, amit a nem létező dolgok elméletéről tudni kell.
2014. nov. 22. 23:29
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

#3 (kérdező)

Ne háborodj fel!

Oktalan (de nem ok nélküli!) kérdésre oktalan válasz = okosság!

2014. nov. 23. 05:36
 7/19 Passiflora ***** válasza:
21%
Szerintem ex katedra kijelenteni valamiről, hogy nem létezik, azok után, hogy saját magunk sem tudtuk megírni egy korábbi kérdés kapcsán, hogy milyen - akár közvetlen, akár közvetett - bizonyítékot tudnánk elképzelni és elfogadni a létezésére, azt kijelenteni, hogy "mindent tudunk" egy adott témáról, és más valaki kérdését "oktalannak" minősíteni inkább egós működésre, mintsem bölcsességre vall.
2014. nov. 23. 11:24
 8/19 Ozmium42 ***** válasza:
76%

Passiflora, nem olyan bonyolult ez.

Az őskorban, de legkésőbb az ókorban, kialakult egy nézet, aminek a szükségszerűségét a haláltól való félelem, a gyász enyhítése és a pszichológia jelenségek nem értése, misztifikálása adta.

Évezredekkel később rájöttünk, hogy ez a hiedelem alaptalan volt. Ma még sokan hisznek benne így is, mert érzelmileg továbbra is egy erős mankó. Mi a bizonyíték arra, hogy nem létezik? Semmi, hiszen valaminek a nem létezését nem lehet bebizonyítani elvileg sem. Azt kell bebizonyítani, hogy létezik, ez pedig senkinek sem sikerül. Ezért is van az, hogy a lélek egyre inkább olyan síkokra kerül, amik szintén nem léteznek, így aztán mindig rá lehet fogni, hogy ott van az, csak az ugye nem fizikai, ezért kívül esik a vizsgálhatóság határain. Mint Russel teáskannája.

2014. nov. 23. 12:40
 9/19 anonim ***** válasza:

Kérdezel, felháborodsz a válaszon, ahelyett, hogy magad utánnanéznél!

A Gúgli a barátod, használata diplomát nem igényel:

[link]

2014. nov. 23. 13:07
 10/19 anonim ***** válasza:
Az asztrál sík egy fizikai síkhoz közeli dimenzió.Megjelenhetnek benne a fizikai síkon található élő és élettelen dolgok lenyomatai.Testen kívüli élmények alkalmával vagy álom során időnként itt tartózkodik a "lélek".
2014. nov. 23. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!