Testből kilépés és szellemek. Valaki megindokolná?
A szellemed, ami valójában egy sokkal intelligensebb entitás mint te magad itt emberként, nem igényel fizikai testrészt, hogy az "agya" maradéktalanul működjön. Magasabb rezgésszámon létezel, a fizikai világ egy próba, amire a saját szellemed vállalkozott.
A testből kilépés tudomásom szerint az asztráltesteddel történik, amire szintén nem hatnak a fizikai törvények. A szellemi szemeiddel(harmadik szem) látsz ebből az állapotból, ami a fizikai formádban a homlokod közepénél, beljebb található a koponyádban. Ez a látás minden olyan dolgot lát, amit az emberi tested sosem lesz képes érzékelni. Az egyik legnagyobb érdekessége talán, hogy 360 fokosan vagy képes érzékelni(sosem próbáltam, egyenlőre én se vagyok képes elképzelni).
Ebből sok mindent megtudhatsz, tovább nincs kedvem boncolgatni, egyrészt mert talán nem veszed komolyan, másrészt mert már mindenhova leírták százszor ha nem többször.
(Nem véletlenül üldözte a keresztény egyház a "boszorkányokat", hiszen ők épp abban az emberi állapotban voltak, akik már a spiritualitás ösvényét erősen járták, ezáltal meg bírtak bizonyosodni olyan dolgokról, amit az egyház kézzel lábbal titkolt, és ennél nagyobb vétek nem létezett ellenük. Ezzel nem szeretnék egy keresztényt sem megsérteni, azonban tudnotok kell, hogy még egy ilyen förtelmes vallás, ami az emberek félelmén és tudatlanságán szerezte meg a hatalmát továbbá a vagyonát, nem létezik.
"A gondolatok bizonyítottan az agyban játszódnak le, az idegsejtek által."
Mint ahogy az érzelmek is kémiai folyamatok. Mármint az eredménye, nem az eredete. A gondolatokkal is hasonló lehet a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!