Az asztrál utazás azaz kilépés a testből az létező dolog?
A fenébe, hogy a szkeptikusok mindíg mindenkit megelőznek a gyors és pontos válasszal!Igazi szaktekintélyek ezotéria témában!:D
Amúgy igen, az asztrál utazás létező dolog.
Igen, létezik. A profik szándékosan is elő tudják idézni, a kevésbé profik inkább csak álomban élik át.
A világ legfelemelőbb érzése :)))
Vedd úgy, hogy az ember akármit meg tud tenni, csak nem tudja hogyan...
Ha tudni akarsz rá példát, ott van Stephen Frayne(Dynamo)
Csak rá kell jönnöd hogy csináld meg, hogy irányítsd a világot, és a körülötted lévő dolgokat...
Ha kell, linkelek egy oldalt ami segít elsajátítani az ilyeneket hogy tárgyak lebegtetése, mozgatása, szél fújásának iránya és erőssége, tárgyak hőmérsékletének -100tól +100Fokig, elektromos "labda" készítése amivel másokat megrázhatsz, vagy elektromos tárgyakat indíthatsz be stb...
Azaz, az embernek bármi lehetséges, csak nem tudja használni, mint pl.: Kisbabakorodban írni, olvasni...
Csak ezt nem tanítják se iskolában, se középiskolában, és sehol máshol :D
egyszer nekem is indult hasonló élmény
egy segítő entitás lenyúlt értem , de megriadtam és kiszálltam a kapcsolatból
egy fontos infó:
ülőmeditációval szerintem nem lehet komolyabb tapasztalatokra szert tenni
a savászana, a hullapóz, a fekvő meditáció lehet az út : szerintem csak ebben érhetők el komolyabb tapasztalások
trükkösen az ülőmeditációt tanítják
"Ha tudni akarsz rá példát, ott van Stephen Frayne(Dynamo)"
A bűvésztrükköket miért kevered ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!