Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az asztrál utazás azaz kilépés...

Az asztrál utazás azaz kilépés a testből az létező dolog?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 06:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem, a kettő teljesen más dolog. Ráadásul az utóbbi még létezik is.
2013. ápr. 27. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy az utóbbi létezik, csak kicsit furi volt, hogy olvasgattam egy asztrál utazásos fórumot, egy film hatására, és a hozzászólásokban leírt élményekre, ha nem ott lett volna, ahol első dolgom lett volna rávágni a deperszonalizációt :/ .. derealizációhoz nekem is gyakran van szerencsém.
2013. ápr. 27. 20:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy érdeklődésed és képességeid erre terelnek, fejleszd magad, ne aggódj, ez nem elmebaj.
2013. ápr. 27. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:
A deperszonalizáció az, mikor személytelennek érzi magát, elidegenedik a testétől és a saját személyiségétől is, de nincs testen kívüli élménye (mint ahogy itt másoknak sincs).
2013. ápr. 27. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Igy hogy asztrál utazás-- így nem igaz és nem is jó elnevezés-sóder!

A testből való kilépés, az annyit jelent, hogy az emberi lélek képes elhagyni a testet- nem utazás!

Csak testelhagyás képessége.Amivel nem csak a Föld másik felé lehet valaki hanem még van ideje bámészkodni, hallgatni esetek az embereket és érzékelni mások érzéseit,fájdalmát.

De azt gondolom, hogy ez nagyon ritka képessége az embernek és eltelhet több száz év is, mire valakinél előjön és kifejlődik ez a képesség.- ha egyáltalán észre veszik magukon!

Ez lehet öröklött, vagy trauma miatt újraélesztés utáni következmény-- de ez inkább gyermekkorban szokott előfordulni amit vagy észre vesznek és gyakorolva lesz vagy nem derül ki soha, vagy nem érti meg az illető valamiféle csoda átéléseként veszi és elfelejti.

De a már megnőtt és erős felnőtt embereknél nem alakulhat ki. --esetleg... ha átesik egy klinikai halál állapotán és az orvosok visszarántják a lelkét...esetleg utána képessé válhat valaki, de azt gondolom, mire megtanulná, felfogná egyáltalán, addigra a lélek erősen kötődne megint a testhez.

2013. ápr. 27. 23:12
 16/19 anonim ***** válasza:

adfgrzhn

Találkoztam olyan emberrel, aki a deperszonalizációja során úgymond elszakadt a tertétől. Ahogy ő akkor leírta, olyan volt, hogy egyszer csak fentről szemlélte saját magát, és a környezetét. Erre a pszichiáter egyértelműen a deperszonalizációt mondtam.

2013. ápr. 30. 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:

A valódi test elhagyása nem teszi lehetővé azt, hogy önmagunkat megtekintsük, mivel a pillanat töredéke alatt a legrövidebb távolság ahova azonnal kerülhet az esetleg 3-5 km. Mivel a legtöbb esetben sokkal több. Tehát valami nyomos oknak kell lennie ahhoz, hogy lefékezni legyen képes önmagát.

A fokozatos lassú testelhagyása az zömmel klinikai halál állapotában egy mütét közben történhet meg amikor a test fokozatosan lassan gyengül le energetikailag.

Máskülönben csak félálombeli érzékcsalódás az, hogy önmagunkat látjuk.

2013. máj. 1. 00:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Jól gondolod Súr, minden féle ülő meditációval állítólag elért testelhagyás az nem egyéb, mint hazugság.

A lélek még véletlenül se hagyja el a testét addig, amíg nem lett biztonságba helyezve, sőt sok esetben még egy szeretet ember se lehet jelen, mert valószínűleg félti a testét. Megválaszolhatatlan alkalommal hagytam el a testemet gyermekkoromtól kezdve, de csak egyetlen egyszer tette meg a lélek hogy félig ülő helyzetben kiemelkedett, és lassan, de akkor olyan eseményt éltem át ami nagyon ritka, és nagyon kevés ember élt aki átélhette előttem valaha... de mivel félig-ülő helyzetben voltam még, a lelkem pedig sietett, e miatt koppant is a fejem jó nagyot a földön!

Szóval a lélek csak akkor hagyja el a testét ha az vízszintes, biztonságos helyen van, és a test sehol nem beteg annyira hogy a lélek kilépése a halálát okozná.

Ezt megtapasztaltam pár évvel ezelőtt, el is estem nagyon nagyon sok mani- mani-mani-tól sajnos.

2013. máj. 1. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen. Van ilyen képesség de nagyon nagyon ritkán. Előfordulhat hogy valakinél kiváltódik gyermekkorban de nem érti és a körülötte levő felnőttek se, így felejtődik. VAgy nem történik a környezetében olyan tragédia valakivel akit szeret akiért aggódik, ezért nem ismétlődik meg a test-elhagyása és a szervezet mivel növekszik vele együtt a lélek is így elmúlik ez a képesség.
2013. szept. 13. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!