Ez történt velem rég. Mi lehet a magyarázat?
Nos ez már régen történt velem. Még kb álltalános iskola 2. Osztályba járhatta.
Történt akkor, h ketten voltunk otthon a bátyámmal, ő 6 évvel idősebb nálam. Kint ültünk a lépcsőn. - kertes házról van szó, és még fontosnak érzem megemlítenem, h akkoriban mindíg féltem egyedül lenni a lakásban, de nem tudom h miért- Bátyám megkért h menjek be a szobába és nézzem meg a tv újságban h mikor lesz valami jó a tvben. Bementem, és az aztalon lévő újságot kezdtem lapozgatni, ekkor valmi zajt hallottam a folyosó felől, arra néztem, és azt látom, hogy egy fakéreg repül felém -mintha dobták volna- és pont telibe találja a csillárt és leesik a szőnyegre. Ekkor én nyilván kirohantam a tesómhoz, h ne sórakozzon. De látszott rajta h nem ő volt. Ő is megijedt. Meg sem mertük fogni azt a kérget. Kirugdostuk a lakásból. Akkoriban volt egy kutyánk. Az szét tépte azt. Pedig sosem csinált ilyet.
Azt mêg tudni kell, h nyár volt és jóidő. Nem fújta szél. Illetve ablak sem volt nyitva. Egy kkijárata van a háznak, ahol tesóm ült, és utánna átkutattuk a házat, nem találtunk senkit.Kimenni sem tudott volna senki. Mással is történt hasonló? Mi lehet a magyarázat?
Igazából nem tudok semmi magyarázatot rá. Gondoltam hátha valaki igen...
Nem hiszek a "mesebeli lényekben" de, ezekkel könnyű magyarázni. Kiváncsi vagyok, h más mit mond erre.
Figyelj én a szelleme tippelek, de nem 100%, szóval, ha szellem volt, akkor másnak is történnie kellett a házban.
Egyik rokonmnál voltunk, ott olyan történt, hogy a mikro elé volt egy hosszabító lerakva, mindenki kint volt, senki nem volt a házban, az tuti. És egyszer csak nagy koppanás és a hosszabító a mikró mögött volt a földön. Úgy meg nem eshet le, főleg az asztal közepéről.
Nézz utána honnan repült be a tárgy és, vizsgáld meg, hogy bedobhatta-e valaki meg hasonlók. :) Ha érdekel valamennyire.
Szerintem elképzelhető, hogy szellem volt. Egyik ismerősömmel is történt ilyesmi, neki a távirányítója "kelt életre", repkedett meg nekicsapódott a kanapénak. Ő szakembert hívott, mert nagyon megijedt, és kiderült, hogy elég sok szellem volt a lakásban.
Én nem vagyok szakértő ugyan, de mivel ez már régen történt, és azóta nem volt ilyen, szerintem csak valami időszakos áthaladóról lehetett szó.
Persze, biztos van rá logikus magyarázat, hogy a fakéreg
magától repked..
Ez poltergeist volt.Olvass utána kérdező.A poltergeist szokott hasonló dolgokat művelni többnyire, bár az általában kitartóan bosszantja a lakókat, nem jellemző, hogy egy alkalommal ijeszt meg.Úgy látszik, nektek szerencsétek van.
Esetleg még lehetett spontán telekinézis, valamelyikőtök részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!