Nem hittem a szellemekbe de pár nappal ezelőtt megváltozott a véleményem veletek történt már olyan furcsa dolog amire nincs más magyarázat?
Miért mi történt neki mentél a falnak, vagy baverted a fejed? Ez velem is elő fordul, amikor sárrészeg vagyok, akkor bezony még rézszőrű bolyhos unikornis-t is sokszor látok. Arra is gondolhatnál, hogy nem megmagyarázhatatlan, csak te nem ismered a magyarázatot, de nem! Neked ilyen butaságon jár az agyad !szellemek márpedig léteznek", de ez na-na nem igaz! Ez, csak a te elbutult véleményed.
Nem Kókler
Nem írod mi volt az az eset ami megváltoztatta véleményed de kiváncsi vagy velünk történt-e olyan furcsa dolog amire nincs más magyarázat persze hogy más magyarázat legyen kéne lenni valamilyennek mert amíg az nincs másik sincs vágod?
.
Nagy odafigyeléssel sikerült téged utánoznom és sem "."-ot, sem ","-t nem használni.
Nem "nincs magyarázat", hanem "nem találtam magyarázatot". És az, hogy nem találtál rá magyarázatot, nem indokolja azt, hogy szellemek voltak ;)
Csak simán nem tudod, hogy mi volt az. Ez fontos logikai hiba.
És, és most akkor rólam fogsz beszélni hé?! Vagy a szellemekről. Most akkor alkesz vagyok? Az nemis számít, hogy életem során kb kétszer, háromszor voltam részeg? Ja, meg a te iQ-d sokkal nagyobb, mint az enyém, mert a földet verdesi :D :D :D
Válasz helyet valami hülye baromságot írsz, még magadnak sem adsz lehetoséget a magyarázatra.
"Nem lehet bebizonyítani hogy léteznek -e vagy
nem de nem kérek olyan válaszokat hogy akik
hisznek benne azok értelmi fogyatékosok stb .."
Ebből sok minden kiderül például az. hogy te mindenáron hinni akarsz legalábbis ezt akarod elhtetni a többiekkel az ellenvélemény nem érdekel pontosabban leszarod, hogy erre létezhet logikus magyarázat ilyenek a hozzád hasonló tizenvalahány éves falusi kamaszok többsége fogadok, hogy azért mentél el, hogy kitalálj vamien megmagyarázhatatlan cuccot. Írjál rólam valamit hagy röhögjek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!