Ez igaz lehet? '?

Figyelt kérdés
Szóval a barátnőm akit átlagosnak néztem ma ezt mondta "Ne higyj furcsának de èn haverkodok a halállal".Azt mondja jófej,meg minden Azt iis mondta a szellemek,a volt "kiválasztottak tanítják".Idézett velem szellemet,illetve magát a "halált".Ott azt mondta neki hogy engem is tegyen be kiválasztotnak.DE mielőtt idèztünk volna mondtam neki hogy inkább NE,mert akár gonosz szellem is lehet.......stb!AZT MONDTA:Ők nem bántanak ez kamu!:PPPAzt mondta ezek előtt ha én ezt valqkinek elmondom akkor énrám küldi a szellem "barátait".Van okom aggódni??Ő a "kiválasztott"?:///Barátja lehet a halál???Van okom félni???

2014. okt. 18. 17:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem küld ő semmit, sehova, te ne aggódj, csak ne hagyd, hogy belerángasson bármibe is. Remélhetőleg kinövi ezt az egész sületlenséget pár éven belül, mert ha nem, akkor ő is mehet a Bolond Kalapossal meg a többiekkel teázgatni...
2014. okt. 18. 18:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)))Hát igazad van utolsó előtti!Remélem sikerül meggyőzni a sajátérdekében!:PP
2014. okt. 18. 18:12
 13/17 anonim válasza:
Bocsi, de a barátnőd sztem veszélyes, nem rád, hanem MAGÁRA! És kicsit gonosz is, nem gondolod?! Kevés ő ahhoz, hogy bármit is rád küldjön. Szerinted, ha létezne olyan, hogy "kiválasztott", pont ő lenne az? Tényleg lődd be neki ezt a gyógyítós dumát, és ha esetleg nem olyan választ ad, amit kéne, akkor a helyedben inkább hanyagolnám a társaságát.
2014. okt. 18. 18:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom!:DIgazad van!:/
2014. okt. 18. 18:30
 15/17 A kérdező kommentje:

Kedves Rántott Pogácsa!

Nem 10vagyok,de nem is 12!Annyit mondok hogy 12fölött vagyok!Nem mintha bármi közöd lenne hozzá!:<

2014. okt. 18. 19:26
 16/17 anonim válasza:

Halál szellemek 4 magyarázat van

1.bolond

2.hülye tini aki figyelem hiányos

3.nagyban hazudik

4.ha bizonyos és igaza van ak ő az antikrisztus és a sátánnal cimborál nézesd meg egyházi látnokkal és ördögűző pappal biztos ami biztos én mondom

2014. okt. 18. 22:27
 17/17 A kérdező kommentje:
"-.-
2014. okt. 19. 07:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!