Ez igaz lehet? '?

Figyelt kérdés
Szóval a barátnőm akit átlagosnak néztem ma ezt mondta "Ne higyj furcsának de èn haverkodok a halállal".Azt mondja jófej,meg minden Azt iis mondta a szellemek,a volt "kiválasztottak tanítják".Idézett velem szellemet,illetve magát a "halált".Ott azt mondta neki hogy engem is tegyen be kiválasztotnak.DE mielőtt idèztünk volna mondtam neki hogy inkább NE,mert akár gonosz szellem is lehet.......stb!AZT MONDTA:Ők nem bántanak ez kamu!:PPPAzt mondta ezek előtt ha én ezt valqkinek elmondom akkor énrám küldi a szellem "barátait".Van okom aggódni??Ő a "kiválasztott"?:///Barátja lehet a halál???Van okom félni???

2014. okt. 18. 17:04
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Bocs a hejesírási hibákért,de telefonról írok!:///
2014. okt. 18. 17:07
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Van okod félni, mert a barátnőd egy ostoba tini, aki veszélyes lehet önmagára. A halál nem egy lény, nem lehet megidézni. A barátnőd csak figyelemre vágyik, de elég bután teszi.
2014. okt. 18. 17:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha tényleg barátja a halál, akkor kérd meg, hogy hozza vissza a höridet.
2014. okt. 18. 17:22
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:))Igazából még csak 10évea,szoval még elèg fiatal.Am azt mondja hogy lát a gondolatában 1 könyvet amiből tanúl!:PPMeg hogy már 4éves kora óta "a haverjai,tanárai"!Azt mondta hofy ő a kiválasztott és minden órában kötelező neki a tanárait megidézni!Értem hogy ez valszeg kamu,DE HA 1SZELLEMET RÁMKÜLD AZ BÁNTHAT ENGEM?????
2014. okt. 18. 17:38
 5/17 Ozmium42 ***** válasza:
68%
Könnyű telefonról véletlenül "j"-t gépelni "ly" helyett, ugye?
2014. okt. 18. 17:40
 6/17 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat várok!-.-
2014. okt. 18. 17:42
 7/17 A kérdező kommentje:
NEM 12VAGYOK!!!-.-A nevemben a 12nen azt jelenti hogy ennyi vagyok! ._.
2014. okt. 18. 17:44
 8/17 anonim válasza:
59%
hanem 10
2014. okt. 18. 17:57
 9/17 Legoman ***** válasza:
Szerintem a te barátnőd a sátánnal haverkodik. Mondd meg neki, hogy te nem akarsz sátánista lenni.
2014. okt. 18. 17:58
 10/17 Legoman ***** válasza:
Ha a halálon helyett, mondjuk mást tanulna, mondjuk a gyógyítást a fejében levő könyvből, akkor az még eléggé biztonságos lenne. Szólj neki, hogy hagyja az egészet, ha mert te nem szeretnéd, hogyha valami baja esne a halál tanulása közben. Mondd neki, hogy inkább gyógyítást tanuljon. Kérdezd meg tőle, hogy szeretnél-e más embereken segíteni és meggyógyítani, azokat, akik valamilyen betegségben szenvednek. A válaszából sok minden kiderül.
2014. okt. 18. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!