Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki hisz a szellemekben? Miért?

Ki hisz a szellemekben? Miért?

Figyelt kérdés

2014. szept. 21. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
én, mert semmi bizonyíték nincs, h nem léteznek, de annál több alátámasztás, h vannak, mondjuk vegyük a TLC-n futó műsort, ott Theresa kommunikál velük, annyi mindent nem tud kitalálni.. vagy még is?.. nem tudom, de teljes mértékben hiszek benne, nekem ez a véleményem :D
2014. szept. 21. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
27%

A hiszékenyek és élénk fantáziájúak.

Egyébként is, valaminek a létezésében hinni butaság. Attól, hogy mit hiszel, még nem fog változni a létük, vagy léteznek, vagy nem.

2014. szept. 21. 17:45
 3/9 anonim válasza:
72%
Én hiszek a szellemekben, mert nem egyszer volt olyan élményem, ami alátámasztja a létezésüket.
2014. szept. 21. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
A hitet nem kell megindokolni, ezért "miértjére" rákérdezés bukfenc.
2014. szept. 21. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
Tegnap este pontosan farkasszemet néztem egyel! NEM VICC!
2014. szept. 21. 20:58
 6/9 süt ***** válasza:

ÉN ! az energiamegmaradás törvénye miatt. az agyunkat és testünket, elektromos impulzusok milliárdjai irányítják. ENERGIA.

ez az energia a törvény szerint nem vész el, csupán átalakul.

a szellemeknek mérhető elektromos aktivitásuk van. nem véletlenül . . .

2014. szept. 24. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Pontatlan a kérdés. Nem írtad, mit értesz szellem alatt. Van aki meghalt emberek itt levő lelkét tartja szellemnek. Na de mi van, ha egyszerűen egy másik dimenzió érzékeléséről van szó? Egy létezési sáv, mely alapesetben kívül esik érzékszerveink érzékelési spetrumán. Kérdezhetted volna azt, is ki hisz a lélekben, a lélek halhatatlanságában, mert ha van lélek, a test halála után is van. Aki csak a látható, és megfogható világban hisz, az nyilván nem hisz a szellemekben, meg gondolom a rönthensugárban sem, mert azt sem látta még.
2014. szept. 24. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Mikor meghalt a legjobb barátnőm nagyon sírtam.

A fürdőszobában épp a szennyest válogattam és dünnyögtem, hogy nekem mennyit kell mosni a gyerekekre. Közben persze bőgtem. Ő pedig megszólalt és azt mondta : Örülj neki hogy te még moshatsz rájuk.

Ott volt velem, bár nem láttam de a hangját tisztán hallottam. :-)

Azóta sose panaszkodom a gyerekekkel kapcsolatos dolgok miatt , hiszen ő fel se nevelhette őket.

2014. szept. 27. 20:06
 9/9 anonim válasza:
En nem hittem egeszen addig mig edesapam el nem meselte h az egyik ismerosr elkoltozott ehy uj HAZBA. Nem lakas tehat nem lehet mas a dolog. Ejszaka hallanak az ajton az ablakon es a menyezeten ritmusos emneri kopogast es az ajto elott nincs semmi. Elvegeztek mindenfele muszaki vizsgalatot aztam vegul egy valamilyen "magus" no mondta hvaz elozo lako myughatatlan lelke az es h imadkozzanak erte. Azota nem koppg...
2014. okt. 8. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!