1/20 anonim válasza:
Hinni szép de tudni a legjobb:) Te tudod vagy hiszed?
2/20 anonim válasza:
A hit ott kezdődik, ahol a gondolkodás véget ér.
3/20 anonim válasza:
hinni a templomban kell, igaz én ateista vagyok xd, ilyen szar csajozós dumát nem hallotam eddig xd.
4/20 A kérdező kommentje:
3-as nem vagyok fiú és nem akarok csajozni dehogy o.O lehet rosszul fogalmaztam vagyis biztos!Én csak annyit akartam hogy van-e olyan akit érdekelnek a szellemek és barátkozni is szerettem volna mert nincsenek barátjaim ugy nagyon.
2013. nov. 30. 20:48
5/20 anonim válasza:
Persze hogy van. Annácska tuti.
6/20 Generalis válasza:
Nekem eddig minden stimmel csak az a baj hogy fiu vagyok
7/20 Generalis válasza:
Ha akarsz nekem írhatsz privit !
8/20 anonim válasza:
"Persze hogy van. Annácska tuti."
Kár, hogy Annácska nem lány. ;-)
9/20 anonim válasza:
Írták már pána itt, hogy skizofrén szegény, na de azt nemtudtam, hogy ennyire súlyos az állapota. :/
10/20 A kérdező kommentje:
dexter_morgan ezt nekm írtad most komolyan ? ha igen ásd el magadat! Ha nem nekem akk leszarom...
2013. nov. 30. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!