HISZTEK A SZELLEMEKBEN? A tobbi lent
mar nem egyszer tortent velem az,hogy egyedul voltam otthon a lakasban es azt hallottam,hogy valaki suttogva a nevemen szolit, nehanyszor olyat ereztem,mintha valaki vegigsimitana a kezet a hatamon, volt amikor egy forro nyari napon csukott ablakok nellett huvos fuvallatot ereztem, nemelyik esten lepteket hallok az ''szunyokalo'' lakasban.
csak halucinalok vagy tenyleg leteznek ilyen dolgok? akik ezeket a furcsa dolgokat muvelik azok
szellemek,demonok vagy milyen lenyek?
KOMOLY valaszokat varok
Pedig milyen király lenne már, visszajövök és maga alá csináltatom az embereket. :D
Viccet félretéve, csak lesz valami velünk a halál után, nem hiszem, hogy csak úgy full sötét jön és slussz. Csak azt is nehéz elhinni, hogy itt járkálnak, akkor mondjuk azt is látják, mit csinálok este az asszonnyal, tehát nem vagyunk kettesben sosem? A lelkek/szellemek számára a mi világunk akkor egy örök komédia, egy nagy poén. : )
De ha valamiképpen próbálnak kommunikálni, miért nem sikerül nekik? Vannak sztorik ezerrel, én is tudnék fura dolgokat mesélni, de ha az egyik képes olyan dologra, a másik miért nem? Pl. írjanak valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!