HISZTEK A SZELLEMEKBEN? A tobbi lent
mar nem egyszer tortent velem az,hogy egyedul voltam otthon a lakasban es azt hallottam,hogy valaki suttogva a nevemen szolit, nehanyszor olyat ereztem,mintha valaki vegigsimitana a kezet a hatamon, volt amikor egy forro nyari napon csukott ablakok nellett huvos fuvallatot ereztem, nemelyik esten lepteket hallok az ''szunyokalo'' lakasban.
csak halucinalok vagy tenyleg leteznek ilyen dolgok? akik ezeket a furcsa dolgokat muvelik azok
szellemek,demonok vagy milyen lenyek?
KOMOLY valaszokat varok
Szia!
Én hiszek Istenben, így a válaszomat ennek a fényében írom.
Szellemek nem léteznek. Isten nem engedi vissza a holtakat...erre nagyon sok Igét tudok neked mutatni a Bibliából. Akár segítségedre is lehetnek, meg is vallhatod őket, amikor ilyesmiket tapasztalsz meg.
Viszont démonok léteznek, és azok el is hitetik az emberrel, h léteznek "szellemek", pl. a sok fotókkal, amiket látni ilyen témákban.
Viszont, első sorban minden ilyen esetnél nem kell egyből démonokra sem gondolni, hanem mindenképpen két lábon járj ilyenkor is a földön. Azt nem mondom, h fordulj pszichológushoz, legalábbis hagyományoshoz, deha egy keresztény pszichológust keresnél az jó lenne, h segíteni tudjanak rajtad valóban.
Amúgy még az is jó, amikor ilyesmiket tapasztalsz, h ha pl. megcsíped magad, vagy vmi savanyúba beleharapsz, az vissza ráncigál téged nagy eséllyel a valóságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!