Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » HISZTEK A SZELLEMEKBEN? A...

HISZTEK A SZELLEMEKBEN? A tobbi lent

Figyelt kérdés

mar nem egyszer tortent velem az,hogy egyedul voltam otthon a lakasban es azt hallottam,hogy valaki suttogva a nevemen szolit, nehanyszor olyat ereztem,mintha valaki vegigsimitana a kezet a hatamon, volt amikor egy forro nyari napon csukott ablakok nellett huvos fuvallatot ereztem, nemelyik esten lepteket hallok az ''szunyokalo'' lakasban.

csak halucinalok vagy tenyleg leteznek ilyen dolgok? akik ezeket a furcsa dolgokat muvelik azok

szellemek,demonok vagy milyen lenyek?

KOMOLY valaszokat varok

2013. júl. 18. 00:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hiszek Istenben, így a válaszomat ennek a fényében írom.

Szellemek nem léteznek. Isten nem engedi vissza a holtakat...erre nagyon sok Igét tudok neked mutatni a Bibliából. Akár segítségedre is lehetnek, meg is vallhatod őket, amikor ilyesmiket tapasztalsz meg.

Viszont démonok léteznek, és azok el is hitetik az emberrel, h léteznek "szellemek", pl. a sok fotókkal, amiket látni ilyen témákban.

Viszont, első sorban minden ilyen esetnél nem kell egyből démonokra sem gondolni, hanem mindenképpen két lábon járj ilyenkor is a földön. Azt nem mondom, h fordulj pszichológushoz, legalábbis hagyományoshoz, deha egy keresztény pszichológust keresnél az jó lenne, h segíteni tudjanak rajtad valóban.

Amúgy még az is jó, amikor ilyesmiket tapasztalsz, h ha pl. megcsíped magad, vagy vmi savanyúba beleharapsz, az vissza ráncigál téged nagy eséllyel a valóságba.

2013. júl. 24. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Az utóbbit csak, azért írtam, mert nem bolondnak nézlek, csak hát az agyunk is igen sok mindenre képes...!
2013. júl. 24. 14:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! En is hiszek teljes mertekben Istenben,jarok is templomba. De azert az megis furcsa volt. Mindegy,a lenyeg,hogy mostanaban szerencsere mar nem tapasztalok ilyeneket.
2013. aug. 11. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!