Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy szellem van...

Lehetséges, hogy szellem van a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Tegnap este 9 körül egyedül voltam fenn a legfelső emelet egyik szárnyában, és az épületszárny másik végéből egyértelműen hallottam, hogy valaki valamit ott matat! Sőt, azt hittem, a felettesem jött fel! De nem, egyedül voltam az egész emeleten. Aztán a földszinten láttam a főnököt, és mondtam neki ezt a dolgot, és nem hülyézett le, meg nem mondta, hogy hazudok, kérdezte, hol, hogy, stb. És utána elmondta, hogy az egyik kolléganőnk (aki már 2 hónapja nincs nálunk) szintén hallott ugyanazon az emeleten valami motoszkahangokat, sőt, a cég egy másik épületében is voltak furcsaságok, az egyiknek konkrétan ez a főnök volt tanúja... Mit gondoltok, mi lehetett ez?

2014. szept. 12. 14:46
1 2
 11/13 Gyémántlány ***** válasza:

Szerintem te pontosan az a fajta vagy, így a hozzászólásaid alapján, aki nagyon szeretne már egy szellemet a munkahelyére :)

Tényleg lehetnek egerek is, azok baromi hangosak tudnak lenni, ahogy közlekednek a bútorokba vágott alagutacskáikban. Vagy csak fáradt voltál, és beképzelted magadnak. Meg azért csendben az ember jobban odafigyel az ilyenekre, pedig lehet, hogy csak az utcán volt valami, vagy lejjebbi/föntebbi emeletről jött át a zaj. Gondolom, azért nem ellenőrizted le, hogy tényleg egyedül vagy e. Tehát szerintem van rá olyan magyarázat, aminek semmi köze az ezotériához. Ne gondolkodj rajta ennyit, mert akkor akaratlanul is eszedbe jutnak ilyen "szellemes" hülyeségek.

2014. szept. 13. 08:04
 12/13 anonim ***** válasza:
42%

Egy dolgot biztosan tudok, nem szellem volt.

Próbálj evilági magyarázatot találni, különben csak egy helyben toporogsz, és a fantáziádat járatod kézzel fogható eredmény nélkül.

2014. szept. 13. 09:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát. Nehéz megmondani. Figyelj. Az is elképzelhető, hogy kifáradtatok a sok munkában és túlkomplikált dolgokat képzeltek egyszerű esetek mögé. Erre nem gondoltál?
2014. szept. 15. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!