Forever 18 kérdése:
Volt már részetek vmi "természet felettiben"?
Figyelt kérdés
A "szellemek nem léteznek" komment áradatoktól kíméljetek meg! Mert leszarom h más esetleg nem hisz bennuk! En azokhoz szolok akikkel tortent ilyesmi vagy hisznek bennuk! Varom az ÉRTELMES valaszokat! :)2014. szept. 6. 21:59
1/14 anonim válasza:
kiöltözve díszmagyarban mentem évnyitóra, mikor az égből lesza. rt egy madár, nagy adag volt, és hát át is kellett öltöznöm, meg fürdenem is kellett.
elég természetfeletti volt.
3/14 anonim válasza:
Olyat fingittam hogy a telóm lemerült majd feltöltődött
4/14 anonim válasza:
Sajnos én bányász vagyok és nem tudok ilyenben segíteni :(
5/14 anonim válasza:
Persze ha azt keresed, majd te is kapsz "természetfelettit" :)
6/14 Fürediné Kiefer EDit válasza:
A legnagyobb élményem Csillebércen volt, egy kétnapos meditációs kurzuson.Beosztva 4 óránként meditáltunk.Már az első meditációnál egy új élményben volt részem.Kezdés: nagy csend,majd indiai zene,majd angolul beszélő jogi,magyarra fordító tolmáccsal.Én hátul, egy tornácon ültem,az utolsó sorban, mert a terembe nem fértem be. Már a zene alatt is,az embereket előttem ülve nagy fehérségben láttam, sok-sok fehér hajformát,szinte tömegével.A jelenséget nem tudtam megfejteni, így megkérdeztem a jóga vezetőjét, és azt válaszolta a tolmács által:Erre a meditációra tiszta lelkek érkeztek, a fehér szín ezt jelképezte.A másik említésre való eset a következő: amikor hazánkba jött az agykontroll oktatás, már az elején elvégeztem, és utána elmentem az indiaiakhoz meditációs módszert tanulni, amivel heteken át meghallottam a csend zenéjét, nagyon meglepődtem, hogy a természet lágy zenéje milyen szép, hiszen a szobában ülve hallottam.Ha az ember egyensúlyban van, a középpontjában, akkor érik természetfeletti élmények, akár sugallatok formájában is.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi az aránylag értelmes valaszokat, de varok meg :)
2014. szept. 7. 21:12
8/14 anonim válasza:
egyszer régen, még 12 évesen repültem helikopterrel. nagyon élveztem, ahogy a fák elsuhannak alattunk.
Azóta sajnos nem voltam a természet felett :/
9/14 anonim válasza:
Mi barátnőmmel 2 éve idéztünk szellemet, akkor ott azt hittük hogy nem sikerült, aztán egész éjjel kopogott vmi az ablakon. Másnap maguktol mozogtak a székek, néha még most is hallom a teljesen üres házban a lépések hangját...
10/14 anonim válasza:
...teknümleygif a énetleklef ima naltaráv nesejlet imalav leggevözs a lezze entehnétröt .lp rokka ,ennel ah,scnin itteleftezsémreT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!