Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez most egy szellem? :O

Ez most egy szellem? :O

Figyelt kérdés

Mentem az utcán és az ut mellett 1 méterrel ott van egy bokorsáv ami kb. 60 cm , megállok az egyik ház elött . odanézek a bokrokhoz nincs ott senki, elfordulok aztán vissza és ott van egy alig látható , homályos férfi és aztán eltünt a szemem láttára . Engem figyelt :S Aztán hazafutottam ( ez mind este 8-kor kutyasétálttatás közben ) Vigyorgott is : S

Kérlek segitsetek :S megijedtem : S régen még beszéltem is velük de vele nem :S este meg valaki megfogta a vállam :S

2014. szept. 7. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Uhhh ez zavaros :D Válaszom:Miért kérdezed meg ha egyszer úgyis azt fogják írni hogy az volt vagy szívsz,berúgtál stb. Ha azt szeretnéd hallani:Igen,az volt.Akkor tessék :)
2014. szept. 7. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
béla, nem mögmontam neköd, hogy a kutyát vidd sétálni és ne a kocsmába menjééé közbeee!
2014. szept. 7. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Béla kömény csávó....:D
2014. szept. 7. 17:36
 4/10 Spilerke ***** válasza:
A kérdező egy kemény csávó mindenki kövesse a példáját, amikor hasonlót tapasztal egy-két feles után.
2014. szept. 7. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki a bokorból figyel este, azt szatírnak hívják, nem szellemnek.
2014. szept. 7. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Előbb feltételezed, hogy egy szellem volt, mint egy ember. A mai kor ezósai itt vannak elszúrva, lusták normálisan gondolkozni.
2014. szept. 7. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Amit tapasztaltál, az minden bizonnyal Zibabusdgew4g isten csukjásdémona volt, a kutyaképű Nagyúr köresztpurdéja. Még képes rá, és otthon a hűtőszekrény mögül a lelkedbe szíjja magát! Egy módod van távoltartani, meg kell tanulnod szanszkritúl, mert a válasz a mahábharátában lesz, a 29745. oldalon, fejenállva.

na Love, Peace, and Dilettantism..

2014. szept. 7. 21:14
 8/10 t_GaRami_a ***** válasza:
Én voltam, az azért röhögtem, mert volt valami az arcodon, de elfutottál. Hülye gyerek.
2014. szept. 7. 22:39
 9/10 anonim válasza:
ez nagyon nagy :DDDD
2014. szept. 12. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
A rézfaszú bagoly volt! Én mondtam neki, hogy keressen meg téged.
2015. jún. 12. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!