Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek emiatt félnem kéne?

Szerintetek emiatt félnem kéne?

Figyelt kérdés
Ezen a héten történt.Reggel 6 óra körül volt. Reggel mindig fel kelek és utána vissza alszok mert ugye még van időm készülődni az iskolába.És becsuktam a szemem.Úgy éreztem hogy valaki vagy valami teljes erőből le szorít az ágyon hason feküdtem nem tudtam mozdulni és valami hangot hallottam épp sikítani akartam amikor egyszerűen abba maradt.Fenn áll az a lehetőség is hogy álmodtam de nem tudom valóságos volt utána féltem nem is tudtam már aludni.Nem hiszek a szellemekben vagy ilyenek csak érdekelne a véleményeket.

2014. szept. 4. 14:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez alvásparalízis, bárkivel megeshet. Nincs okod az aggodalomra.
2014. szept. 4. 14:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Alvasiparalizis volt ekkor az emberek nehe az allommal keveriik ossze mert azt hiszik hogy alom volt.De nem kell felned ettol szokott leni embereknel ilyen.
2014. szept. 4. 15:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Utána néztem az alvás paralízisnek és hát ezek szerint tényleg az volt.Csak nagyon megijedtem ilyen még sohase volt.
2014. szept. 4. 15:23
 4/17 hidra12 ***** válasza:
7%

Alvásparalizis csak háton lehet.

Ez vagy félálom vagy felriadtál az álmodbol.

2014. szept. 4. 15:31
 5/17 A kérdező kommentje:
Én olyat is olvastam hogy hason volt egy embernek.Nem tudom lehet hogy tévedek.
2014. szept. 4. 15:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak háton lehet, ez hülyeség. Az mondjuk igaz, hogy háton a leggyakoribb.
2014. szept. 4. 15:45
 7/17 Spilerke ***** válasza:
100%
Amit leírtál megegyezik az alvásparalízissel, a négyesre pedig ne hallgass én is átéltem már ugyanezt, olyan érzés, mintha valaki ülne a mellkasodon és szorítana , de képtelen vagy megmozdulni.
2014. szept. 4. 18:17
 8/17 hidra12 ***** válasza:

Bocs nemtudtam hogy nem csak háton lehet.

Akkor tök mindegy merre fordulok?

2014. szept. 4. 18:55
 9/17 anonim ***** válasza:

A szorító érzés azért fordulhatott elő, mert gyorsabban próbáltál levegőt venni, mint amennyire a tested engedte (alvás közben elernyedtek a rekeszizmok, mivel kevesebb levegő is bőven elég). Ekkor következtethettél arra, hogy más próbál lenyomni.

A hang tisztán hallucináció eredménye, még az álom/ébrenlét mezsgyéjén. Ha szemed nyitva, jó eséllyel alakokat is láthatsz.

Ilyenkor elég csak lenyugodni és szabályosan lélegezni :D

2014. szept. 4. 23:27
 10/17 anonim ***** válasza:
A lényege, h a tudatod hamarabb ébred föl, mint hogy az agyad üzenhessen a testednek, ezért pár másodpercig az még "alvás" helyzetben van. Ha előtte fejen állva aludtál el, úgy is előfordulhat.
2014. szept. 4. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!