Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetne ez és félnem kéne...

Mi lehetne ez és félnem kéne tőle?

Figyelt kérdés
Úgy egy hónapja érzem, hogy mintha valaki nézne. Gépezés közben is mindig hátra nézek és néha néha hangokat is hallok PL.:tegnap is telepítettem volna egy játékot és egy suttogást hallottam. Meg két hete mentem az utcán a suliba (kb 1 km az utcánk és a végén lakunk és elég messze van a a suli gyalog) és úgy éreztem mintha valaki követne egész úton át. Mi lehet ennek az oka?

#félnem
2013. febr. 7. 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

lehet sima üldözési mánia és beképzeled,de az is lehet hogy jobban érzékeled a szellemvilágot

sajna nem igazán lehet kideríteni hogy melyikről van szó

2013. febr. 7. 15:14
 2/14 anonim ***** válasza:
32%

paranoiás skizofrénia kezdődő jelei

az ilyenekből lesz az ámokfutó amika tv ben vannak, sűrgősen keress fel egy szakembert v a szüleiddel beszélj erről ők fogják tudni mit kell csinálni

2013. febr. 7. 15:29
 3/14 anonim válasza:

Uhhh...

Én egyszer nem tudtam elaludni, hirtelen nagyon hideg lett a szobában, láttam a leheletemet (nyár volt), és az összes elektromos berendezés bekapcsolódott. Férfi létemre néztem egy nagyot.

Rokonomnál pedig éjszakánként állandóan megszólalt a házban a riasztó. Egyik este kivette belőle az elemeket, de akkor is megszólalt az éjszaka közepén.

Én sem tudom ezekre a választ, de érdekes dolgok.

2013. febr. 7. 15:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem ártana elmenned egy pszichiáterhez, hátha valamilen szervi ok áll a háttérben.
2013. febr. 7. 16:06
 5/14 szilvo79 ***** válasza:
22%
szia.szerintem a szellemvilágot érzékeled,esetleg az angyalokat.velem is történt már hasonló eset,nem is egyszer.a lényeg,ne félj.s skrizoféniában sem szenvedsz,ne foglalkozz velük.
2013. febr. 7. 16:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Azért nem árt biztosra menni, szerintem inkább beszélgess el egy pszichológussal.
2013. febr. 7. 17:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja, valamit kihagytam. A házban gyakran hallani olyan hangokat mint ha 3 pitbull ugrálna az asztalon és nem tudni mi az. Köszi az eddigi válaszokat :)
2013. febr. 7. 19:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Három pitbull, hát ez nagy :D A magyarázat pedig az, hogy az emberi agy igen különleges dolog. Bemeséled magadnak. Ne törődj vele.
2013. febr. 7. 19:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdéseket azért nem szoktam érteni, mert én összesz@rnám magam ha ilyen hangokat hallanék.

Ti meg tök lazán beszéltek róla, mintha ez csak olyan természetes lenne hogy valami indokolatlanul hangos a konyhában úgy hogy nem történik semmi közbe.

Miért pont 3 pitbull? Miért nem 4 tacskó?

És odamentél megnézni?

2013. febr. 7. 22:11
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
orvosi segítségre van szükséged
2013. febr. 8. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!