Mi lehetne ez és félnem kéne tőle?
lehet sima üldözési mánia és beképzeled,de az is lehet hogy jobban érzékeled a szellemvilágot
sajna nem igazán lehet kideríteni hogy melyikről van szó
paranoiás skizofrénia kezdődő jelei
az ilyenekből lesz az ámokfutó amika tv ben vannak, sűrgősen keress fel egy szakembert v a szüleiddel beszélj erről ők fogják tudni mit kell csinálni
Uhhh...
Én egyszer nem tudtam elaludni, hirtelen nagyon hideg lett a szobában, láttam a leheletemet (nyár volt), és az összes elektromos berendezés bekapcsolódott. Férfi létemre néztem egy nagyot.
Rokonomnál pedig éjszakánként állandóan megszólalt a házban a riasztó. Egyik este kivette belőle az elemeket, de akkor is megszólalt az éjszaka közepén.
Én sem tudom ezekre a választ, de érdekes dolgok.
Az ilyen kérdéseket azért nem szoktam érteni, mert én összesz@rnám magam ha ilyen hangokat hallanék.
Ti meg tök lazán beszéltek róla, mintha ez csak olyan természetes lenne hogy valami indokolatlanul hangos a konyhában úgy hogy nem történik semmi közbe.
Miért pont 3 pitbull? Miért nem 4 tacskó?
És odamentél megnézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!