Mi lehetne ez és félnem kéne tőle?
Figyelt kérdés
Úgy egy hónapja érzem, hogy mintha valaki nézne. Gépezés közben is mindig hátra nézek és néha néha hangokat is hallok PL.:tegnap is telepítettem volna egy játékot és egy suttogást hallottam. Meg két hete mentem az utcán a suliba (kb 1 km az utcánk és a végén lakunk és elég messze van a a suli gyalog) és úgy éreztem mintha valaki követne egész úton át. Mi lehet ennek az oka?#félnem
2013. febr. 7. 15:10
11/14 anonim válasza:
Lehet, hogy az őrangyalod hangos egy kicsit, esetleg egy ártalmatlan démon költözött a lakásotokba. :)
12/14 anonim válasza:
nálunk is gyakran előfordul, hogy valaki mászkál a lépcsőn, gurít a padláson dolgokat, csapkodja a tv tetejét, becsukja az ajtót... legalábbis úgy halljuk, mintha. nővérem gyerekkora óta látja az aurákat, látja a szellemeket (ködfoltnak látja őket), így megtanultunk ezzel együtt élni. természetesen nehéz volt először elhinni, hogy mi járkál nálunk... azóta már azt is tudom kinek a szelleme és miért van itt.
a kérdésedre válaszolva: nem kell félned tőle, csak figyelj oda jobban a megérzéseidre! lehet, hogy vigyázni akar rád és figyelmeztetni dolgokra.
13/14 anonim válasza:
A lelkiismereted vagyok,igazán észrevehetted volna hogy mit tettél.Most az egész ország gyagyásnak tart.Mellesleg tudom mit tettél ....Vigyázz hova mész .
14/14 anonim válasza:
most miért kell azt lepontozni aki azt írta hogy angyal?????????????????????????????????????????????????????
k*csögök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!