Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek emiatt félnem kéne?

Szerintetek emiatt félnem kéne?

Figyelt kérdés
Ezen a héten történt.Reggel 6 óra körül volt. Reggel mindig fel kelek és utána vissza alszok mert ugye még van időm készülődni az iskolába.És becsuktam a szemem.Úgy éreztem hogy valaki vagy valami teljes erőből le szorít az ágyon hason feküdtem nem tudtam mozdulni és valami hangot hallottam épp sikítani akartam amikor egyszerűen abba maradt.Fenn áll az a lehetőség is hogy álmodtam de nem tudom valóságos volt utána féltem nem is tudtam már aludni.Nem hiszek a szellemekben vagy ilyenek csak érdekelne a véleményeket.

2014. szept. 4. 14:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2014. szept. 5. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is csak megerősíteni tudom az alváspar. dolgot, velem is volt már többször, ráadásul hason fekve. Nálam akkor van néha, ha nagyon fáradtan fekszem le, és hajnalban felébredek. Én első alkalommal szinte halálrarémültem, mert ahogy a sziszegő-sistergő hang irányában kinyitottam a szemem, egy elmosódó alakot láttam fölém hajolni. Aztán valahonnan beugrott, hogy olvastam erről. Megpróbáltam felidézni, hogy mi ez, és elmúlt, felébredtem :)
2014. szept. 7. 21:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. szept. 7. 23:04
 14/17 anonim válasza:

Ez velem is megtörtént.

Hason aludtam, és olyan álom volt, hogy csak négykézláb tudok menni és nem tudok kiabálni.Egy óriásnagy bika kezdett el kergetni, és nem tudtam kiabálni.Arra ébrettem fel ,hogy teli torokból üvöltök,

és láttam egy ember szerű árnyat, aki halkan suttogott valamit.Az az alak ismerős volt, és felébredtem.

Másnap utánanéztem, és az az árny ,,Jeff the killer''-é volt. Épp az azelőtti este néztem róla képeket, úgyhogy nem alaptalan volt az árny.

Te nem néztél valamien filmet/videót vagy akármit amiben ehez hasonló hangok, cselekedetek voltak?

2014. szept. 9. 15:43
 15/17 anonim válasza:
*a te álmodhoz
2014. szept. 9. 15:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy azért volt mert valami ijesztő filmet néztem. Szerintem egyszerűen fáradt voltam és azért nem tudom csak az volt benne a durva hogy nem tudtam mozogni ugye úgy éreztem hogy valami nyom bele az ágyba és a fülemnél meg ilyen mély hangokat hallottam.
2014. szept. 9. 17:23
 17/17 anonim válasza:
Nálam ez reggeli álmoknál, rémálmoknál, félálomban, esetleg ébredésnél történt, régen gyakrabban, manapság egyáltalán nem. Ez csak sima alvásparalízis, persze attól tudom hogy nem túl kellemes érzés :D
2014. szept. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!