Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Elveszett motoros?

Elveszett motoros?

Figyelt kérdés
Még régebben voltam kirándulni egy névtelen kis hegyi faluban, ahol éjszaka láttam egy motorost a ködben. Meglepődtem, hogy nem volt semmi hangja. Nem halk volt, semmiféle hangot nem adott ki a motor. Aztán egy szempillantás alatt eltűnt. Először azt hittem, hogy csak hallucinálok, de másnap este is láttam, a rákövetkező éjszakán pedig már egy barátom is látta a motorost.

2014. szept. 5. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
gondolom túra előtt volt egy kis ágyas pálinka kóstolás, és hát, ebben a jelenségben megmutatkozott az ereje!
2014. szept. 5. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Mi volt a neve annak a névtelen kis falunak. A köd tompítja a zajokat. Éjszaki világított a hold, fénye átütötte a ködöt, s így láttad a motorost. Hangot nem ad ki álló motor, s a légmozgás következménye lehet az is, hogy egyik pillanatban még látod, a másikban nem. A sötét éjszaka minden tekintetben megcsalja az érzékeket, az időérzékelést is.
2014. szept. 5. 21:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Pálinka kóstolás nem volt :D Igen, álló motor nem ad hangot, de egy mozgásban lévő cruiser-nek azért csak kéne dübörögnie. A válaszokat köszönöm, ment a zöld tappancs :)
2014. szept. 6. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
81%

A rézfaszú bagoly volt!

Bár szerintem egy törzsvendég roboghatott haza kocsmából...

Milyen közel volt?

2015. jún. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!