Elveszett kiskutyáról álmodtam, sírtam is. Mit jelenthet?
Az álmomban nem egyedül voltam de nem tudom kivel. Furcsa helyen volt, valami park féle de nem létező hely. Egy kiskutyára kellett vigyázni de eltűnt, nem lehetett tudni, hogy elszökött e de a keresés végén megtaláltuk de már felnőtt volt és nem akart velünk jönni. Érzések: Nagyon mélyen megrázott a dolog, nagyon hiányzott a kiskutya, sírtam az álomban és arra is ébredtem hogy sírok.
A kiskutya egyébként akkora volt mint egy tengerimalas, fekete sima csillogó szőre volt (újszülött?) talán a szeme is csukva volt de tudott szaladni.
Mit jelenthet? Nem lehet így rákeresni google-ben.
Kutya: Hűség, de átvitt értelemben hűség, kitartás egy rossz elképzelés mellett; nehezen felejtesz, és hajlasz a rosszra inkább visszaemlékezni, mint a jóra.
Idegen ember: Elnéző természet.
U.I.: Az ember csak olyan hellyel vagy emberrel tud álmodni akit ismer valahonnan. (Tv, utca, újság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!