Kicsit elveszett vagyok az utóbbi időben. Nem látok kiutat?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek, hogyan döntsek a jövőm érdekében, nem tudom melyik út van nekem szánva. Ha józan ésszel gondolkodom talán fele-fele arányban jön ki mindkét döntés, de valami olyasmire várok,ami segit abban,hogy megtudjam mégis melyik út az én utam,amit járnom kell.2013. máj. 15. 18:56
1/8 kékmadár válasza:
nálam detto, párkapcsolat se vele se nélküle 10 éve, mindez közel 34 évesen... nálad miről van szó? lehetne kicsit konkrétabban? akkor tudnék válaszolni a problémára... de szerintem dobjuk fel egy pénzérmét és fej vagy írás :) én már komolyan itt tartok! írj!
2/8 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Ha döntenem kell, mindig megkérdezem a Jóskönyvet.
És szívesen hallgatom Eckhar Tolle-tól a Most hatalma című hangoskönyvet, meg szerintem érdemes elolvasni Joseph Murphy-től a tudatalattid csodálatos hatalma című könyvet.
3/8 anonim válasza:
Jóskönyv :D
Bocs, de ezen jót nevettem.
4/8 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, vagy írhattok (Kékmadár), szívesen megosztom én is a tapasztalataimat
5/8 anonim válasza:
Ilyenkor szokott segíteni a tarot!
Tapasztalatból beszélek, mert már évek óta foglalkozom vele, és amikor hasonló szituációba kerülök, olyankor szoktam jósolni magamnak.
6/8 A kérdező kommentje:
5ös! Milyen kirakási módszerrel? Igen-nem alapon?
2013. máj. 15. 19:19
7/8 anonim válasza:
Jobban szeretem a komplexebb kirakási rendszereket, a kelta kereszt a kedvencem.
8/8 anonim válasza:
Hellinger féle családfelállításon belül lézetik nem családra, hanem választásra jó módszer több is, mondjuk a tetralemma. Én ezeket ajánlom, meglepően jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!