Az agykontroll segíthet elveszett tárgyak megtalálásában?
akkor segíthet megtalálni, ha valami olyant keresel amit te tettél el valahová, viszont - mert nem figyeltél, vagy régen volt - nem emlékszel hová
ha a tárcád simán kiesett a zsebedből valahol, akkor nincs esélyed
abban reménykedek hogy csak én raktam el valahová,előtte a táskám végig zárva volt úgyhogy nem tudtak belenyúlni,meg végig fogtam,itthon meg sem néztem,csak este akartam elővenni,de aznap már vettem ki dolgokat a táskámból
ha tényleg csak én raktam el akkor hogy segíthet?
ha nem vagy agykontrollos akkor is van esélyed:
nyugodt körülmények (de tényleg nyugodt) ... leülsz, becsukod a szemed ... kikapcsolsz az agyadban mindent, tehát megpróbálsz eljutni addig a pillanatig amikor utoljára láttad a tárcád ... aztán onnantól elindulsz előre az időben, minden apró részletet felidézve (hülye utas szemben veled, a reklámtábla ami mellett elmentél, szagok, stb) és haladsz előre mostanáig, illetve addig amíg rá nem jössz hol a tárca ... más megoldás nincs
köszi,remélem menni fog
meditációs zenét hallgassak közben(hátha könnyebb lenne ellazulni),vagy ne?
am tényleg nem vagyok valami jártas az agykontrollban csak olvastam hogy állítólag erre is jó
"meditációs zenét hallgassak közben"
A segíteni fog!
Ne halass közben zenét!
többször ismételd meg! és meglesz!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!