Van itt olyan debreceni, aki volt már agykontroll tanfolyamon és elmesélné nekem?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 16:28
1/1 anonim válasza:
Helló. Én ugyan nem debreceni vagyok, de voltam agykontrollon. El kell hogy keserítselek, de nagyon meg lennék lepve ha találnál embert aki részletesen elmeséli. Vázlatosan esetleg. A tanfolyam 4 napos néha viszonylag komplex gyakorlatokkal, több témával, több előadóval (legalábbis amikor én voltam többen voltak). Ha kb. szeretnéd tudni hogy milyen, akkor neten szerintem lehet találni beszámolót, de "megtanítani" tanfolyamon kívül nem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!