Mire jó az agykontroll?
Messze a legbonyolultabb szerv az egész emberi testben.
Legalább azt a minimális töredék részét nem árt tudni kontrollálni, amire egyáltalán befolyással lehetünk.
A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán mintegy 2%-át használjuk ki.
A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát.
Egyik fontos eszköze a RELAXÁCIÓ avagy lazítás, ami egyúttal a bizonyítottan megbetegítő hatású STRESSZT is levezeti.
A módszer alkalmas:
• a stressz levezetésére,
• alvászavar megszüntetésére,
• ébresztőóra nélküli, időzített ébredésre,
• élénkítőszer nélküli felfrissítésre,
• a fejfájások 90%-ának és a migrén gyógyszer nélküli elmulasztására,
• a minket foglalkoztató kérdéseknek a kollektív tudattalan bevonásával történő megválaszolására,
• a memória fejlesztésére,
• gyorsabb és hatékonyabb tanulásra,
• a jó döntéshozatal megkönnyítésére,
• céljaink elérésére (magunk és szeretteink gyógyulását is beleértve),
• a fájdalom és a vérzés gyors uralására,
• szokásaink (pl. dohányzás, alkoholizálás, túlzott evés, lustaság, rendetlenség) akaraterő és kínlódás nélküli megváltoztatására,
• intuíció (megérzőképesség) rendkívüli fokozására.
Egy magyar tudományos felmérés eredményei: 1008 magyar ember írta meg névtelenül tapasztalatait, akik átlagosan két és fél éve végeztek el 4 napos agykontroll kurzust. Azóta átlagosan 55,1%-kal ritkábban szorultak orvosi kezelésre, 62%-kal kevesebb gyógyszert kellett bevenniük, általános egészségi állapotuk szubjektív értékelésük szerint 57%-osról 84%-osra, energiaszintjük 50%-osról 85%-osra, hangulatuk pedig 48%-osról 88%-osra javult.
PRIVÁTBA IRJATOK RÁM HA ÉRDEKELNEK AGYKONTROLL MP3-MAK INGYEN LETÖLTHETŐK!
"És ne feledjük azt is hozzátenni, ha már statisztikákról van szó, hogy az elmegyógyintézet lakóinak 40%-a volt reikis és agykontrollos."
Forrás?
Az agykontroll arra jó, hogy tudatosabban kihasználd az elmédet, és a szellemi képességeidet. Fent már leírták részletesebben.
Egy jó módszer de gondold át, hogy hajlandó vagy-e illetve van-e időd naponta 3X gyakorolni minimum 1 évig úgy, hogy akár hónapokig nem jön semmi jelentős eredmény.
Kb. 10 embert ismerek akik voltak tanfolyamon de közülük senki nem gyakorolja. Ugyan az mint a sportok. Sokan elkezdenek futni, tornázni, kondizni és érzik és látják az eredményeket majd gyorsan abbahagyják mert ... akármiért.
Van aki valamilyen para ok miatt kezdi pl. a lottó ötöst akarja előre látni vagy a tőzsdei árfolyamokat. Nem tudom ez lehetséges-e de sokak szerint igen. A legrosszabb esetben is relaxáltál egy kicsit ami jót tesz neked.
Napi 2-3-szor 15 perce csak van mindenkinek, aki tényleg gyakorolni akar.
Én is ismerek agykontrollosokat, végtelenül pozitív és céltudatos emberek, akik elérik az életben, amit akarnak. Sokan menekülésképpen fordulnak az agykontrollhoz, ez ténye, de ez nem a módszer hibája.
Akkor én az agyam 5%-át használom! X)
Mert...
- Mindig időben ébredek és nem kell hozzá óra.
- Sose volt még alvászavarom (úgy alszok, mint a bunda), de általában kiszoktam reggel pattanni az ágyból egyből.
- A stressztűrő képességem szinte már krónikákba illő. :)
- A jó döntéshozatal megkönnyítésére mindig az A lehetőséget jelölöm be.
Évente csak 2× van fejfájásom, szóval én vagyok a neurotikus idegpályák ördöge! X)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!