Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mire jó az agykontroll?

Mire jó az agykontroll?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 19:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Az agykontrollos mindent saját maga akar elérni,tudatosul benne, hogy ő maga képes mindenre. Az a célja, hogy tökéletesen egészségesen, sikeres, gazdag, minden téren bármit elérni képes ember legyen, sőt embertársai feletti hatalma is legyen. Az agykontroll mindezt ígéri is. Megtanítják, hogy hogyan befolyásold a másik ember viselkedését, de felhívják a figyelmet, hogy csak jóra használd. De a jelentkezőket erkölcsileg nem szűrik, így ki felel azokért az emberekért, akik a megszerzett tudást rosszra használják? A jelentkezés feltétele, a pénz befizetésén túl, semmi és ugye senki nem állítja, hogy szentekből áll az agykontrollt végzettek csoportja.

Sajnos ez a módszer hatékony, éppen ezért veszélyes is.

Mire hív meg az agykontroll? Kérj két szellemi segítőt, akik segítenek. Ez az alfa állapotban meg is valósulhat. Az alfa állapot lelkileg, szellemileg nyitottá tesz minket és szabad prédáivá válunk a szellemvilágnak, ami ellenőrizhetetlen terület. Minden ismeretlen erőnek kitesszük magunkat.

Egoista, én központúvá teszi az embert, hatalmat ígér, gőgre nevel az agykontroll.

És igen, az a bizonyos szellemvilág miatt van sok volt agykontrollos kezelés alatt. Én egy volt agykontrollos vagyok és felismertem ezt a saját káromon.

2013. márc. 21. 12:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Agykontrollal nem tudsz lemenni olyan mély tudatszintre, hogy megártson. Elalvás és felébredés előtt is alfa állapotban vagy, mégsem lesz semmi problémád tőle. Az ismerőseid más (talán okkultista) módszerekkel próbálkozhattak, megfelelő felkészülés és háttértudás nélkül.
2013. márc. 21. 16:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Arra nevel, hogy vedd saját kezedbe a sorsodat, és ne mástól várd a megoldást, hanem higgy és cselekedj. Ártani nem lehet vele másoknak, ahhoz nem elég "komoly" ez a módszer, főleg nem egy átlagos agykontrollos tudással.
2013. márc. 21. 16:10
 14/22 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, igenis ártalmas.Persze most mindenki védi a saját érdekkörét.

Arról nem beszélve, hogy innentől csak egy lépés a reiki és más veszélyes baromság.

Hány, de hány ilyen embert ismerek. És a legtöbben lelki roncsok.

2013. márc. 22. 09:05
 15/22 anonim ***** válasza:

A tudat testen kívülre való kivetítése nagyon is „valóságos” élményt nyújtó technika. Rögtön az elején szeretném leszögezni, senki se gondolja, hogy a gyakorlatok során megélt élmények csupán képzelgések, ill. mesterségesen előidézett vizualizációk. Nagyon is konkrét megtapasztalások voltak ezek, konkrét eredményekkel. Ez azonban nem azt igazolja, hogy ha valósak a tapasztalatok, akkor jók! Éppen ellenkezőleg! Óvatosságra int, hiszen valóban történnek „abnormális” dolgok, amik nem emberi mivoltunkból fakadnak. Az agykontroll tanfolyamon találkoztam először ezzel a technikával:

Tudatunk kivetítése testünkön kívülre először kisebb, majd egyre nagyobb távolságra, majd egészen ki a világűrbe.

Ugyanez a kivetítés élettelen dolgokba: faanyagba, betonba, téglafalba, ólomtömbbe, stb.

Ezt később megkíséreltük élő dolgokba: fa belsejébe, majd állatokba.

A csúcs előtti technika az emberekbe való belebújás volt: megvizsgálni, szétnézni a testben, a fejben, a gondolatokban.

Utolsó ilyen technika pedig az volt, hogy bizonyos végrehajtandó utasítást kellett adni – természetesen tisztán gondolati úton – állatnak, embernek, amelynek megtörténtét ellenőrizni tudtuk. (többünknek, pld. nekem is, ez félelmetesen jól sikerült).

A 4 napos alaptanfolyam után a vizsgánk abból állt, hogy számunkra ismeretlen emberekről esettanulmányokat készítettünk, majd beléjük hatolva megvizsgáltuk és meggyógyítottuk őket, valamint utasításokat adtunk nekik.

Nyugodtan gondoljunk csak bele, hogy ha eddig már eljutott valaki, akkor miért ne tudna továbblépni, és bántani másokat ezzel a módszerrel? Azért, mert Domján László és a többi agykontroll oktató szerint nem lehet rosszra használni? Miért ne lehetne? Ki akadályozhatja meg a rossz szándékú embereket ebben? Hozzá kell tennem, hogy az agykontrollra való jelentkezéskor ugyanúgy, mint más ezoterikus, okkult kurzusokon sem, senki nem vizsgálja a résztvevők személyiségét. Nem véletlen, hogy oly sok agykontrollos (reikis, fényadó stb.) került az ilyen kurzusok után elme vagy idegosztályra. Ezt dr. Taraczközi Istvántól hallottam, aki a Természetgyógyász Kamara főtitkára volt, maga is gyakorló természetgyógyász.

Visszatérve a fenti módszerekhez, számomra mindaddig valóban egyszerű és megtanulható technikának tűnt, amíg hozzá nem jutottam egy léleksebész képzésen a fekete mágiának az egyik alapkönyvéhez,[27] melyben legnagyobb meglepetésemre ugyanezeket a technikákat találtam, azzal a „kis” különbséggel, hogy itt szerepelt még egy utolsó lépcsőfok: hogyan tegyünk rontást, átkot egy emberre, illetve, hogyan öljük meg pusztán szellemi úton. A mágiában is beavatások előzik meg a gyakorlatokat, éppúgy, ahogyan az agykontroll tanfolyamon is történt. Teljesen nyilvánvaló, hogy ezek a gyakorlatok a mágia körébe tartoznak, és nem nevezhetők egyszerűen csak technikáknak. A szellemi segítők, tanácsadók megidézése és a velük való együttműködés szintén ezt bizonyítja.

2013. márc. 22. 09:27
 16/22 anonim válasza:

Én elvégeztem a tanfolyamot, és nagyon élveztem. Amikor a lelkesedés alábbhagyott, akkor is működtek a régen programozott dolgaim, meditáció nélkül is. Van olyan ismerősöm, akinek agyára ment az agykontroll, minden problémáját azzal akarta megoldani, és begolyózott. Ő akkor is begolyózott volna, ha mondjuk beáll egy gyülekezetbe (mindegy, milyen felekezethez)

Az agykontrollos emberek lelkesek, vidámak.

Ha minden jól megy, akkor ne végezd el, csak ha érdekel.

Sajnos nagyon drága a tanfolyam.

2013. márc. 22. 10:34
 17/22 anonim válasza:

Semmiképp sem szabad azt hinni, hogy ezzel csodát tehetsz!

Ha beteg vagy, menj orvoshoz - és meditációval segítsd a gyógyulásodat.

Nehogy azt hidd, hogy most aztán ezzel mindent megszerezhetsz magadnak, olyat is, amit a Sors, -vagy Isten, vagy mit tudom én- nem enged meg neked.

Nem lehet vele embereket befolyásolni. Tudat alatt ötleteket lehet küldeni, de a személy magában mérlegeli, és elvetheti az ötletet.

Stb.

2013. márc. 22. 10:38
 18/22 anonim válasza:
Fölösleges leírnom azokat amiket az előző hozzászólók is írtak . Én voltam sose fogom megbánni. Ha teheted menj el nekem nagyon sokat segített . Szinte mindennél tudod alkalmazni csak higgy benne !!!
2013. márc. 24. 10:37
 19/22 anonim válasza:

Szia!

Szerintem egy nagyon jó módszer. Azt nem mondom, hogy mindenkinek ajánlom, viszont én elvégeztem és ismerek több embert is akinek nagyon tetszik. Elsőre azt mondanám, hogy olvasd el a Gyógyíthatsz c. könyvet, vagy bármelyik agykontrollos alapkönyvet és ha úgy érzed érdekel, akkor látogass el egy tanfolyamra.

Ha túl spirituálisnak találod, akkor az NLP nevű módszert javaslom. Hátránya, hogy nem túl olcsó.

A kérdés egyszerű: mit szeretnél elérni:D

Összességében azért érdemes az agykontrollt elvégezni, mert tényleg hatékony, és ha csak a felét használod az ott tanultaknak már szebbé válik az életed.

Ha kérdésed van, keress meg nyugodtan privátban.

2013. márc. 27. 23:17
 20/22 anonim válasza:

18 evesen vegeztem el a tanfolyamot, mert a memoriakapacitasomat akartam novelni az erettsegire valo felkeszules elott. A memoriam azota is legendas es minimalis tanulassal keszultem az erettsegire. Ezen kivul en meg fogyasra hasznaltam. 15 kg-t adtam le, testkontrollal, vizualizacioval es kitarto testedzessel (14 eve volt es a suly azota sem jott vissza) A technikarol annyit, hogy semmifele hokusz-pokusz nincs korulotte. Egyszeruen meditacio es gyakorlatok reven mashogyan erzekelsz,jobban fokuszalsz, mashogy tanulsz. Soha nem erdekeltek a reiki es ehhez hasonlo metafizikus dolgok, sztem az agykontroll tudomanyosan megalapozott es ha jol csinalod meg penzt is lehet vele keresni (Derren Brown, a hires angol 'mentalista' ugyanazt a memoriatechnikat alkalmazza, amit ott tanultunk)

Most 32 vagyok, tehat, ha agymostak volna, akkor arrol mar tudnek :) Soha meg sem fordult a fejemben akarmilyen szektahoz csatlakozni vagy egyeb ezoterikus/new age vonulatba tagozodni. Azt csak a 'normalis' ismeroseim teszik...

Ja es 'agykontrollosnak' sem tartom magam, csak vkinek, akinek volt esze trukkoket elsajatitani, amik hozzasegitettek ahhoz, h elerjem a celjaimat.

2013. márc. 28. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!