Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki lehet ő? Nagyon meg vagyok...

Ki lehet ő? Nagyon meg vagyok ijedve

Figyelt kérdés
Ma délelőtt a szokásos sétámat tettem az erdőben a kutyámmal , a falutól kb 4-5 km re lehettem amikor Csoki a pitbull keverék kutyám teljesen megvadult amíg próbáltam lefogni meg megfékezni nem is figyeltem a külvilágra és mikor pár másodperc után felnéztem láttam egy tőlem nem olyan messze lévő fán egy ilyen madárijesztő szerűséget , csontokkal voltak kirakva a kezei meg ilyen szarvasagancs volt a fején. Szinte majdhogynem sötét lett annyira beborult. Semmit nem feltételeztem még ekkor bár rendesen be voltam rezelve. Mentem kb 10 percet láttam még 2 ilyen madárijesztő szerű vmit , mikor is beértem egy tisztásra és fákják égtek körül és a közepén volt 1 feketeruha. Csoki veszettül ugatta én meg gondolhatjátok teljesen be voltam parázva úgy hogy rögtön el is kezdtem futni kb egy fél óra múlva jutott eszembe hogy Csoki meg nem jött utánam. Gondolkoztam rajta hogy visszamegyek bár nem igazán tudtam gondolkozni úgy voltam vele majd apáékkal visszajövök. Mire hazaértem a kutya bent feküdt a házában. Na ekkor teljes agyhalál felrohantam a szobámba lefeküdtem az ágyra és el is aludtam. És ezután jönnek a furcsa dolgok, álmomba láttam a feketeruhás emberkét ahogyan dolgoztataja a parasztokat meg üti meg minden nem teljesen emlékszem rá csak hogy az arca vmilyen nagyon csúnya bőrbetegsége volt. Felkeltem de azóta teljesen hulla vagyok , minthogyha még mindig álmodnék vagy nem is tudom... Fura az egész. Holnap be megyek majd a könyvtárba hátha vannak vmi feljegyzések róla. Tudom hogy mit láttam , és nem drogztam meg semmi ilyesmi. Mindig új uticélt keresek a sétának , nem tudom hogy arra jártam e már de egyedül nem megyek vissza az tuti. Szüleimnek nem merem el mondani mert még beraknak valahová... Viszont a hétvégén kimegyek valakivel az biztos. Szerintetek ez mi lehet? Én hiszek a szellemekben , volt már hogy részt vettem ilyen szeánszon is és történtek dolgok , de erre nem tudok magyarázatot adni.
2014. aug. 26. 17:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ebből olyan jó horror lenne :D
2014. szept. 1. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!