Nem rég hallottam arról, hogy 2012-ben véget ér a maja naptár és vége a világnak.
Felkeltette az érdeklődésemet és komolyabban elkezdtem kutatni a dolog után. Könyvtárról könyvtárra jártam, 3 (!!) számítógépem dolgozott egyszerre a számításokon, és rájöttem, hogy 2012ben pontosan 18 éves leszek. Amióta ezt tudom aludni se tudok. Lehet, hogy én vagyok az antikrisztus? Én hozom majd el a világvégét? SEGÍTSETEK KÖNYÖRGÖK!! NEM AKAROK ANTIKRISZTUS LENNI!!
3 számítógép kellett hogy kiszámold hogy addigra leszel 18??? xD
2011. jan. 23. 21:17
2/27 anonim válasza:
fake@fail.
2011. jan. 23. 21:19
3/27 anonim válasza:
Ha te lennél az antikrisztus, azt már a születésed óta tudnád. Nem vagy jó a mondatalkotásban. Ha sok minden kavarog a fejedben, akkor inkább gondold át többször is, mielőtt leírod. Majd olvasd át, hogy értelmes-e. Nem lesz világvége, ugyanis 99-óta minden évre megjósolták már.
2011. jan. 23. 21:21
4/27 anonim válasza:
Nem lesz világvége, már az 1300-as évekre is jósoltak egyet. :) 2000-re is.
2011. jan. 23. 21:28
5/27 anonim válasza:
komolyan nem veszitek???
ezzel csak gúnyolja a sok ezotériást birkát
szerintetek csak ő lesz 18 éves jövőre? juj de rossz nektek...
2011. jan. 23. 21:35
6/27 A kérdező kommentje:
Jól van, ne higgyétek el, csak ne lepődjetek meg hogy ha majd antikrisztus leszek akkor tehénszart transzportálok a szájatokba romániából!
21:35 - legalább vlki levette... :D
2011. jan. 23. 21:39
7/27 anonim válasza:
Ezen jót röhögtem!!!
2011. jan. 23. 21:45
8/27 anonim válasza:
teccik :)
ha te lennél akkor adoma az üdvömet, nem küldenéd át a lottó nyerőszámokat? mármint a jövő hétre :)))
2011. jan. 23. 22:01
9/27 anonim válasza:
ááá.. szerintem ez hülyeség.. :)
tényleg sokan lesznek 18 évesek.. szerintem ne izgulj.. :D
21:17-es szakadok.. xD ááááá.. :D
2011. jan. 23. 23:15
10/27 anonim válasza:
A Kryon kötetekben olvastam: a maják azért nem jósoltak 2012 utánra, mert akkor még nem látták előre, hogy az emberiség fejlődése milyen szintre ér el: folytatjuk-e tovább a végnélküli öldöklést, a föld természeti kincseinek kizsákmányolását stb. vagy akkorra eljutunk egy olyan szintre, amikor már legalább elkezdünk odafigyelni ezekre a dolgokra és megpróbáljuk másképpen élni az életünket, másként viszonyulni egymáshoz, a földhöz stb. Kryon szerint azzal, hogy már elkezdtek közöttünk dolgozni olyan emberek, akik erőteljesen felhívták már a világ figyelmét a fenti problémákra (zöldek, állatvédők, háború-ellenes megmozdulások stb.) megtettük az első lépéseket ahhoz, hogy a teljes katasztrófát elkerüljük. Mivel nekem szimpatikus ez a változat, én ebben hiszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!