Nagyon meg vagyok ijedve, igaz lehet?
Nem rég hallottam arról, hogy 2012-ben véget ér a maja naptár és vége a világnak.
Felkeltette az érdeklődésemet és komolyabban elkezdtem kutatni a dolog után. Könyvtárról könyvtárra jártam, 3 (!!) számítógépem dolgozott egyszerre a számításokon, és rájöttem, hogy 2012ben pontosan 18 éves leszek. Amióta ezt tudom aludni se tudok. Lehet, hogy én vagyok az antikrisztus? Én hozom majd el a világvégét? SEGÍTSETEK KÖNYÖRGÖK!! NEM AKAROK ANTIKRISZTUS LENNI!!
arra nem gondolt senki, hogy a maják azért nem terveztek 2012 utánra, mert felesleges volt nekik. már az is fura, hogy 2012-ig minek csinálták meg előre.
vagy: ciklusokban gondolkodtak, és 2012-ben indul az új kör.
és nyugi, biztos nem vagy antikrisztus, legalább is a maja jóslatok alapján nem lehetsz, ők ugyanis nem keresztények voltak.
Basszus, én is 18 leszek akkor!
Mi leszünk az Antikrisztus és a mi harcunk miatt fog elpusztulni a világ :D
Amúgy beestem a szék alá, úgy röhögtem azon, hogy 3 számítógép kellett, hogy megtudd, 18 éves leszel.
Ez kész :D
Kikérem magamnak, lány vagyok !
:D
Basszus, már most Antikrisztus vagy :O
Tudod, hogy mi a nevem ? Kriszti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!